Tuorein sisältö

YleX nostaa Euroviisukuumetta

16.05.2008 klo 11.22 | Luettu: 1591 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensi viikolla alkava Euroviisuhässäkkä saa alkunsa tiistaina ensimmäisellä semifinaalierällä, torstaina jatketaan ja lauantaina on loppukilpailun vuoro. YleX aikoo olla tiukasti mukana Teräsbetonin riemumarssissa.

YleX Aamu haastattelee Teräsbetonin Jarkko Aholaa tiistaina 20.5. kello 9.10. Yhtyeen maskuliinista hevishowta on muutettu Suomen karsinnan jälkeen ja metalliveljien esityksessä nähdään näyttävien taistelukohtausten lisäksi leimahtelevaa pyrotekniikkaa.

YleX Iltapäivässä kuullaan tiistaina 20.5. ja torstaina 22.5. Mikko ”Peltsi” Peltolan suorat raportit eurooppalaistuvasta Belgradista. Millaista on olla toimittajana satojen muiden joukossa, onko Belgradissa parempi meininki kuin Helsingissä vuosi sitten. Lisäksi Peltsin katu-uskottavat kommentit finaalin ennakko- ja jälkitunnelmista YleX Viikonlopussa 24. ja 25.5.

YleX Tänään haastattelee tuoreen Euroviisuvoittajan 28.5. klo 12.25. Vasta valittu viisuvoittaja lähtee serpentiinien laskeuduttua Euroopan kiertueelle. Voittaja saapuu ensimmäiseksi Suomeen ja YleX:ään. YleX Tänäänin Heikki ja Marja tenttaavat voittajalta Euroviisuhuuman taustat tuoreeltaan.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sunrise Avenue lämmi... Kotimaisen poikabänd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova