Tuorein sisältö

Vappu Pimiä täytti 40 vuotta - toteuttaa somevideolla 40v-lupauksensa

16.05.2018 klo 22.24 | Luettu: 969 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suosikkijuontaja ja mediapersoona Vappu Pimiä täyttää 40 vuotta.

Vappu ei ole rajapyykin saavuttamisesta harmissaan vaan ylpeä.

Somevideolla Vappu toteuttaa myös itselleen asetetun tavoitteen - leuanvedossa pitää yksi punnerrus mennä ennen 40-vuoden rajapyykkiä. Tavoite onnistui.

"Tänään tuli 40 mittariin, ei en täyttänyt 28 tai 32, vaan täytin 40 ja olen siitä ihan hiton ylpeä! Sanotaan, että 40 on uusi 20, ei ole! Mä en ikimaailmassa haluaisi olla enää 20".

Tänään tuli 40 mittariin, ei en täyttänyt 28 tai 32, vaan täytin 40 ja olen siitä ihan hiton ylpeä! Sanotaan, että 40 on uusi 20, ei ole! Mä en ikimaailmassa haluaisi olla enää 20! Näin kahden tunnin kokemuksella, tää nelikymppisen elämä on tosi jees. Ainoa asia mikä meinasi korveta, oli kun sain päähäni joulukuussa, että minun pitää vetää elämäni ensimmäinen leuka ennen kuin täytän 40. PT:n kanssa ollaan menty sitä kohti siitä asti, mutta kuukausi sitten oltiin vielä tosi kaukana. Sitten sain maailmanlopun flunssan ja treenitaukoa tuli 3vkoa juuri ennen h-hetkeä. Tajusin, etten tule saamaan sitä yhtä leukaa ja minulle jostain tavoitteesta luopuminen on, no ei helppoa... Eilen menin treenaamaan ja päätettiin kuitenkin kokeilla. Kaksi ekaa yritystä oli täysin onnettomia räpellyksiä. Sitten päätin, nyt muuten vedän sen yhden leuan, maksoi mitä maksoi. Ja videosta löytyy lopputulos! ????????Tämän innoittamana jatkan foliohattuilua entistä vahvemmin: pyydä niin saat, päätä niin teet! Valtaisat kiitokset kaikista onnitteluista, joita olen eri kanavia myöten tänään saanut!??????????#bdaygirl #40andfabulous #synttärityttö

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lucy Liu huijataan s... Lordin uusi albumi e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

47992

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova