Tuorein sisältö

Twisted Sister-hemmon motskaritempaus auttaa vauvoja

17.05.2008 klo 11.56 | Luettu: 1750 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Twisted Sisters-yhtyeestä tunnettu Dee Snider on osoittanut pehmeämmän puolensa jo kuudetta kertaa järjestettävän Dee Snider's Bikers For Babies-tapahtuman avulla. Dee Snider's Biker For Babies on kerännyt vuosien aikana noin puolen miljoonan dollarin edestä varoja March of Dimes-järjestölle, joka pyrkii parantamaan syntyvien lasten terveyttä ja estämään ennenaikaisia synnytyksiä. Tapahtuma kuuluu maan laajuiseen Bikers For Babies-hyväntekeväisyyskampanjaan.

Viime vuonna Twisted Sister-hemmon mukana oli yli 2 000 moottoripäätä ja rahaa kertyi yli 100 000 dollaria. Tämän vuoden kierros tehdään kuluvan viikon sunnuntaina 18.5.

- Kun motoristit tekevät jotain hyvää, kukaa ei muista asiaa. Huonot asiat muistetaan aina. Tätä asiaa emme anna ihmisten unohtaa, toteaa Snider.

Valtakunnallisesti Bikers For Babies-tapahtumaan osallistui viime vuonna yli 45 000 pyöräilijää ja 250 klubia tai motskarikerhoa. Bikers For Babies on kerännyt rahaa hyvään tarkoitukseen jo 15 vuoden ajan.

Jokainen osallistuja maksaa rekisteröintimaksun ja rahaa kerätään myös muilla keinoilla. Bikers For Babies-tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta www.bikersforbabies.org




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tropic Thunder on ko... Ally McBeal-tähdelle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova