Tuorein sisältö

Tammerfestissä jälleen Kari Peitsamo -takuu - luvassa myös paljon muuta

21.05.2018 klo 18.46 | Luettu: 1893 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen kesäjuhla Tammerfest valtaa kaupungin jälleen heinäkuun puolivälin jälkeen 18.-21.7.

Monipuolinen ohjelmatarjonta on levittynyt pääareenalle Ratinanniemen festivaalipuistoon, Keskustorille ja kymmenille klubeille.

Ratinanniemen ohjelma-aikataulut on nyt julkistettu. Torstaina nähdään mm. Neon 2 ja Neon 2 ja Haloo Helsinki!. Perjantaina lavalla nähdään mm. Sanni, Mikael Gabriel ja Tiktak. Päätöspäivänä hittikavalkadista vastaavat JVG, Samuli Edelmann, tanskalainen MEW sekä Nylon Beat. Koko ilta huipentuu uransa päättävän Cheekin show’hun. Yhteensä Ratinanniemessä nähdään liki 20 artistia ja yhtyettä.

Keskustori puolestaan tarjoilee tunnetusti maksutonta ohjelmaa koko aikuiskansalle. Perinteeksi muodostunut Kari Peitsamon Tammerfest-keikkaputki toteutuu tänäkin vuonna. Mies esiintyy festivaalin jokaisena päivänä keskiviikosta lauantaihin Keskustorilla klo 16.00. Peitsamon lisäksi lavalla yleisöä viihdyttävät Hovimuusikko Ilkka, Iisa, Kalle Ahola, Kuumaa, Laura Moisio ja Eurooppaa valloittanut View.

Ulkoilmakonserttien lisäksi klubeila tapahtuu: Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät eurodance-kuningatar Pandora, DJ Matti Airaksinen ja bilebändi Jimmy Cola. Ilves tuo lavalle Evelinan, Kasmirin ja saksalaisen ysärihittiyhtye E-Roticin. Hullu Porossa Tammerkoski-maisemissa nähdään laaja kattaus Suomen eturivin stand upia. Virallisena jatkobilepaikkana toimii Fat Lady Hämeenkadulla.

AIKATAULUT JULKAISTU?? Tammerfestin pääareenan, Keskustorin sekä klubien aikataulut on nyt julkaistu! ???? Aikataulut löydät Tammerfestin nettisivuilta osoitteesta www.tammerfest.fi/ohjelma. ???????? Ratinanniemessä pääareenalla yleisöä villitsevät muun muassa @cheekofficial @tiktakvirallinen sekä @haloohelsinki_official ???? Keskustorilla ilmaisohjelmassa Kari Peitsamon lisäksi viihdyttävät @iihamaki @iisaofficial sekä @kuumaavirallinen sekä monet muut mielettömät esiintyjät ???? Jatkoklubeilla festarilavojen hiljetessä yleisöä tanssittavat muun muassa @evelinavirallinen ja @kasmirvirallinen ???? Katso kaikki esiintyjät ja ohjelma kokonaisuudessaan nettisivuiltamme ???? Nyt voi siis alkaa suunnittelemaan omaa festivaalilukujärjestystä merkkaamalla ylös suosikkiartistien esiintymisajat Keskustorin ilmaisohjelmaa sekä jatkoklubien huikeita esiintyjiä unohtamatta. ???? Nähdään Tammerfestissä! ???? #tammerfest #tammerfest2018

Henkilön Tammerfest (@tammerfest) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kummeli-tyypit ja Hi... Jake Gyllenhaal näyt... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

22.05.2018 klo 08.27

Karin nettisivun keikkalistalla Tammerfest olikin mainittuna jo useampi viikko sitten, hienoa että tämäkin perinne jatkuu. Ja keikan jälkeen Kari ei tietenkään mene takaisin hotelliin, vaan tulee yleisön sekaan ja vetää hirveät perseet, niin kuin aina ennenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova