Tuorein sisältö

HBO:n Watchmen tekee rohkeasti omaa juttuaan - näyttelijöitä on palkattu

24.05.2018 klo 13.35 | Luettu: 2974 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva HBO-sarja Watchmen perustuu Alan Mooren ja Dave Gibbonsin palvottuun sarjakuvaan. Ohjaaja Zack Snyder mukaili sarjakuvaa kohtalaisen uskollisesti vuoden 2009 elokuvassa, kun tv-sarja taas pyrkii löytämään oman tiensä. Snyderin kanssa neuvoteltiin eräässä vaiheessa tv-sarjasta, mutta vetäjäksi palkattiin lopulta Damon Lindelof.

Lindelofin mukaan sarjakuvasta ei tehdä uutta versiota, mutta sen teemat ajatellaan uusiksi. Sarjakuva on "Vanha testamentti" ja tv-sarja on "Uusi testamentti", joka ei pyyhi pois mitään. The Comedian kuoli, Dr. Manhattan lähti räjäytettyään Rorschachin ja niin edelleen.

Lindelof yrittää sanoa: teemme jatko-osan ja yritämme parhaamme. Hän kieltäytyy kuvailemasta tv-sarjaa jatko-osaksi, koska tarina on uusi. Sarjakuva kommentoi mm. 80-luvun politiikkaa ja tv-sarja sijoittuu samaan jatkumoon, mutta kommentoi nykyaikaa.

Lindelof hikoilee toisinaan fanien vaatimusten edessä. Hän esittäytyy "häikäilemättömäksi äpäräksi" faneille osoitetussa kirjeessä (löytyy alta), mutta vakuuttaa, ettei hän ole pahin vaihtoehto.

Pilottijaksoon on kiinnitetty Don Johnson (Nash Bridges), Regina King (The Leftovers), Andrew Howard (Bates Motel), Adelaide Clemens (Silent Hill: Revelation), Tim Blake Nelson (The Incredible Hulk) ja Oscar-voittaja Louis Gossett Jr. (Upseeri ja herrasmies). Useimpien ei välttämättä ole tarkoitus jatkaa pääosissa.

Huomaa oikealle puolelle ilmestyvä nuoli: kirjeessä on viisi sivua.

Day 140.

Henkilön Damon (@damonlindelof) jakama julkaisu


Näyttelijäuutisen lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paperi T:n Paniikki,... Kummeli & Hirviniemi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova