Tuorein sisältö

Perverssit Muppetit ja Seesamtie riitautuivat

26.05.2018 klo 19.30 | Luettu: 3096 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nukkejen sisällissota on syttynyt, koska oikeudet Muppetteihin ja vastaaviin hahmoihin ovat jakaantuneet moneen osoitteeseen.

Ensimmäinen osapuoli. Pian valmistuva elokuva The Happytime Murders kertoo raa'an ja härskin tarinan ihmisestä ja nukesta, jotka tutkivat vanhan tv-ohjelman nukketähtien murhia. Trailerissa nähdään mm. nuken laukeavan seinille seksin jälkeen. Mainoslause on "No Sesame. All Street."

Ohjauksesta vastaa Muppettien edesmenneen luojan poika Brian Henson, joka on ohjannut virallisia Muppetit-elokuvia. Mukana on The Jim Henson Company, joka teki alkuperäistä The Muppet Show'ta ja sitä ennen nukkeja Seesamtie-sarjaan, jota tekee Sesame Workshop.

Toinen osapuoli. Sesame Workshop ja emoyhtiö eivät halua tulla yhdistetyksi "sopimattomaan, häpäisevään, huumeita sisältävään, sovinistiseen, väkivaltaiseen" elokuvaan. Heidän mukaansa Happytime Murders aiheuttaa suurta ja peruuttamatonta vahinkoa, mikä näkyy jo sosiaalisessa mediassa. He eivät pyydä muuta, kuin Seesamtie-viittausten lopettamista, mutta siihen ei ole suostuttu, joten asiaa puidaan oikeudessa.

Kolmas osapuoli on hiljaa. Muppetit omistaa nykyään The Muppets Studio, jonka omistaa Disney. The Muppets Studio koetti aloittaa hillitymmän aikuisten The Muppets -sarjan 2015, mutta se jäi yhteen kauteen.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars -talo hark... Sini Ariell repäisee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova