Tuorein sisältö

Biisonimafialta kokopitkä elokuva - 'Tää on mun uran kunnianhimoisin kässäri'

28.05.2018 klo 21.40 | Luettu: 2501 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Komediaryhmä Biisonimafian Kaitsu Rinkinen paljastaa somessa työstävänsä elokuvakäsikirjoitusta!

Biisonimafia & Janni Hussi, Listaa päälle -nettisarja saatiin juuri kokonaisuudessaan julkisuuteen. Mutta, että Biisonimafia-elokuva. Mikä ettei.

"Se fiilis, kun saat leffakässäristä ekan version valmiiksi. Huh, mikä puristus. Ois kiva jo jakaa, mitä puuhailen, mutta ei vielä pysty. Tää on mun uran kunnianhimoisin kässäri. Se on ollut haastava jäsennellä, mutta lopulta kohtaukset asettui kuin asettuikin paikalleen. Oon kirjoittanut tätä nyt Harjulla, Lapissa, Kesämökillä, Helsingin kahvioissa ja loppu silauksen tulin antamaan Portugalin aalloille. Nyt odotellaan dramaturgin kommentteja. Jannen kommentit tulikin. Ihan liian kallis, mutta tehdään se silti jotenkin. Biisonimafia style. Kaikki tai ei mitään. Feeling life! En ois uskonu, että tämmönen elämä olis ees mahollista kaikkien pettymysten jälkeen, mutta pikku hiljaa vuosien harjoittelu alkaa kantamaan hedelmää. Nyt päästään niin sanotusti tosi toimiin".

Se fiilis, kun saat leffakässäristä ekan version valmiiksi. Huh, mikä puristus. Ois kiva jo jakaa, mitä puuhailen, mutta ei vielä pysty. Tää on mun uran kunnianhimoisin kässäri. Se on ollut haastava jäsennellä, mutta lopulta kohtaukset asettui kuin asettuikin paikalleen. Oon kirjoittanut tätä nyt Harjulla, Lapissa, Kesämökillä, Helsingin kahvioissa ja loppu silauksen tulin antamaan Portugalin aalloille. Nyt odotellaan dramaturgin kommentteja. Jannen kommentit tulikin. Ihan liian kallis, mutta tehdään se silti jotenkin ???? Biisonimafia style. Kaikki tai ei mitään. Feeling life! En ois uskonu, että tämmönen elämä olis ees mahollista kaikkien pettymysten jälkeen, mutta pikku hiljaa vuosien harjoittelu alkaa kantamaan hedelmää. Nyt päästään niin sanotusti tosi toimiin. #project???

Henkilön Kaitsu Walfrid Rinkinen (@kakuvitu) jakama julkaisu



Jos remonttihupailu Listaa päälle on jäänyt katsomatta, aloita se nyt:



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seuraava NHL-mestari... Haluatko polkea kuin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova