Tuorein sisältö

Komediasarja palasi rytinällä - ja sitten tähti rinnasti tumman naisen apinaan (päivitetty)

29.05.2018 klo 21.47 | Luettu: 4126 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys: Sarja on lopetettu. "Roseannen Twitter-viesti on kammottava, inhottava ja arvojemme vastainen, ja olemme päättäneet lopettaa sarjan", kertoo ABC-kanavan viihdepomo Channing Dungey.

Alkuperäinen uutinen:

Komediasarja Roseanne palasi yli 20 vuoden tauon jälkeen ja keräsi komeat katsojaluvut. Paluu on herättänyt paljon keskustelua, sillä päähenkilö on näyttelijänsä Roseanne Barrin tavoin presidentti Donald Trumpin kannattaja. Useimmat Hollywoodin hahmot ja tähdet eivät ole ja Roseanne on aina luvannut kertoa tavallisesta perheestä. Kausi on saanut myönteistä palautetta.

Rouva Barr on osoittanut "jokamiesmäisyytensä" Twitter-keskustelussa, jossa puhutaan presidentti Barack Obaman hallinnon harjoittamasta vakoilusta. Kun toinen keskustelija esitti, että Obaman neuvonantaja Valerie Jarrett on auttanut salaamaan paljon, rouva Barr kommentoi, että "VJ" on muslimiveljeskunnan ja Apinoiden planeetan vauva. Jarrett on afroamerikkalainen nainen, joka syntyi Iranissa.

Barr on pyytänyt vitsiä anteeksi. Afroamerikkalainen kirjoittaja ja tuottaja Wanda Sykes on ilmoittanut, ettei hän palaa seuraavalle kaudelle. Muu Hollywood - toimittajien ohella mm. Don Cheadle, Patricia Arquette ja Barrin ex-mies Tom Arnold - on tuominnut tempauksen ja moni on ehdottanut, että sarja palaa hautausmaalle.

Lähde: Deadline
Päivityksen lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eläkeläiset jatkaa T... Päivän Patrik Laine:... >

Keskustelut (2 viestiä)

Anne

30.05.2018 klo 10.29

Ja siitäkös suvakit veti herneen palkoineen taas nenäänsä.
lainaa
yggdhgg

30.05.2018 klo 17.55

on se vahva kun yks komediennen lause vie usean kymmenen tyopaikan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova