Tuorein sisältö

Helvetin tukema supersankari palaa: Jamie Foxx on Spawn

29.05.2018 klo 22.56 | Luettu: 3086 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jamie Foxx on virallisesti kiinnitetty uuteen Spawn-elokuvaan. Leffasta on puhuttu yli 10 vuotta ja Foxx kertoi useita vuosia sitten olevansa roolista erittäin kiinnostunut.

Al Simmons on erikoisyksikön sotilas, joka murhataan omien toimesta. Hän joutuu Helvettiin, jossa hän tekee diilin paholaisen kanssa ja suostuu johtamaan Helvetin armeijoita, kunhan hän saa nähdä vaimonsa. Piru pettää aina: Simmons palaa maan päälle viisi vuotta myöhemmin rujona demonina, joka ei aluksi edes muista mitään.

Hahmon luoja Todd McFarlane ohjaa elokuvan esikoisenaan. Hänellä on pitkään ollut visio: hän tahtoo elokuvan olevan edullinen, noin 10-12 miljoonaa dollaria kustantava trilleri, jonka sävyt ovat synkkiä ja ikäraja korkea. Hän on liittoutunut kustannustehokkaaseen kauhuun erikoistuneen Blumhouse-yhtiön kanssa.

Tuoreen haastattelun mukaan McFarlane lähestyy aihetta kuin John Carpenter tai Alfred Hitchcock kauhujännäreitä, eikä samalla asenteella kuin Captain America -elokuvia tehdään. Hänellä on mielessään trilogia, joka ei ala syntytarinan selittämisellä. Uusi Spawn ei paljoa puhu, mutta McFarlane tarvitsee Foxxin tasoista kykyä avainkohtauksissa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Monroe kiert... Et oo menos minnekää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova