Tuorein sisältö

Nyt se alkaa, Kummeli esittää: Kontio & Parmas

30.05.2018 klo 18.47 | Luettu: 8949 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perjantaina käynnistyy Ruudun alkuperäissarja Kummeli esittää: Kontio & Parmas.

Legendaarisen Kummeli-sketsiryhmän uusin taidonnäyte sijoittuu Valkeakosken poliisilaitoksen tapahtumarikkaaseen arkeen. Hulvattomien hahmojen lisäksi sarjassa piipahtaa lukuisia julkkisvieraita.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään mm. Arja Koriseva, joka näyttelee Arja Korisevaa, Otso Kontion (Heikki Silvennoinen) lapsen isää. Ensimmäisessä jaksossa nähdään myös juontaja Heikki Paasonen ja Radio Rockin Korporaation juontaja Kim Sainio.

Heikki Silvennoinen näyttelee Otso Kontiota vanhan liiton poliisimiestä, joka ei haikaile suuren maailman rikosten tai seikkailujen perään. Kontio hoitaa työnsä niin kuin itse parhaaksi näkee, mikä ei aina täsmää kollegojen mielipiteiden kanssa.

Huonommin Kontion edesottamuksia sietää poliisipäällikkö Ljunkka (Timo Kahilainen), joka päätyy usein törmäyskurssille Kontion kanssa.

Kaikki poliisilaitoksella muuttuu, kun uusin poliisi Auni Parmas (Elsa Saisio) saapuu hämmentämään arkista soppaa.

Rooleissa nähdään myös Heikki Hela ja Heikki Vihinen. Kauden aikana sarjassa vierailee myös lukuisia tuttuja kasvoja sekä sarjan hahmoina että omina itsenään mm. Janna Hurmerinta, Pamela Tola, Hannele Lauri, Dave Lindholm ja Jenni Vartiainen.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa Ruutu+ -palvelussa 1.6. Tämän jälkeen julkaistaan viikoittain yksi uusi jakso. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella 1.6. klo 21.00.



1.6. on muuten ihan just! @ruutu #kontioparmas

Henkilön Heikki Silvennoinen (@heikkisilvennoinenofficial) jakama julkaisu



Hei perjantaina! @ruutu ???????? #kontioparmas

Henkilön Heikki Silvennoinen (@heikkisilvennoinenofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maailman suurimpiin ... 'Nyt oli kyllä studi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova