Tuorein sisältö

Temptation Islandilla Elias yrittää valehdella viimeiseen asti seksisäädöistä: 'kuulin kun te pan*tte siellä'

31.05.2018 klo 15.47 | Luettu: 2196 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Temptation Island Suomi -sarjan neljäs kausi huipentuu Vilman ja Eliaksen iltanuotioon. Pari kohtaa toisensa kolmen viikon eron jälkeen.

Elias saa viimein kuulla, että Vilma tietää hänen harrastaneen seksiä Jonnan kanssa sekä resortissa että 24 tunnin unelmatreffeillä.

Vilma antaa poikaystävälleen mahdollisuuksia tunnustaa tekonsa, mutta Elias ei tartu syöttiin vaan valehtelee kylmän viileästi.

"Kuinka pitkälle sä oot mennyt meidän rajoissa?"

"Kaksnelosilla pisimmälle. Nukuttiin yhdessä, oletan että tekin. Aika vapaasti – en tiedä, oltiinko kertaakaan lusikassa, mutta jotain sinnepäin. Molemmilla kuitenkin vaatteet päällä. Ja siinä loppuhetken huumassa vaihdettiin muutama pusu siinä ulkona", Elias valehtelee kirkkain silmin.

Viimeisissä bileissä Elias pyysi Jonnan kanssaan huoneeseen ja harrasti tämän kanssa seksiä. Vilma kysyy tapahtumista mutta Elias tuntuu "unohtaneet" kaikki seksisäädöt.

"Sen minkä huomasin vasta aamulla, kun siitä nousin, että Jonnalla ei nyt ehkä ollut ihan niin paljon vaatetta päällä kuin nukkumaan mentäessä. Nätisti laitoin peiton päälle ja kävelin syömään aamupalaa. Mutta nukuttiin todellakin eri puolilla sänkyä".

Lopulta Vilma pudottaa pommin: "Mä näin sen videon. Ja kuulin, kun te panitte siellä. Siitä on ääninauha, siitä on kuva, kun te ootte molemmat alasti sängyssä seuraavana aamuna. Ja siitä on aika usean ihmisen kommentti ja myös Jonnan selostus teidän seksistä".

Miehen reaktio on kylmääva: "Jep, jep".

Temptation Island Suomi -kauden päätösjakso tänään torstaina 31.5. kello 22 Nelosella ja Ruudussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Masentuneen Angelina... Kotimaiset suosikkia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova