Tuorein sisältö

Maajussit valittu - naamat esiin vasta myöhemmin

19.05.2008 klo 10.19 | Luettu: 2089 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maajussille Morsian -sarjaan on jälleen valittu kymmenen seurustelukumppania etsivää maaseudun ihmistä. Maajussit ovat kotoisin tasaisesti ympäri Suomea - Uudeltamaalta Lappiin. Mukana on kaksi naista ja kahdeksan miestä. Nuorin jusseista on alle parikymppinen mies ja iältään toiseen päähän sijoittuu varttunut yli 50-vuotias nainen. Naamat paljastetaan vasta perjantaina 23.5 kello 21.00 MTV3:lla nähtävässä ohjelmassa.

-Jaakko (39 v.)on Ylä-Savosta kotoisin oleva lupsakka savolainen, 20 lehmää ja peltoa 40 hehtaaria. Matkustelu on miehen lempiharrastus.

-Uusimaa ja 52-vuotias Marjut...sekä 17 lehmää, pari hevosta, muutama strutsi ja kanoja.

-Pirkanmaalla vaikutta 31-vuotias Jani hoitaa nykyaikaista lypsykarjatilaa, jossa lypsyrobotti auttaa päivän askareissa.

-Pohjois-Savosta saadaan kuviin 27-vuotias Ari. Tuore sikatilan isäntä pyörittää sikatilaa, josta löytyy 60 emakkoa, 250 porsasta ja 250 lihasikaa. Lisäksi peltoa on 93 hehtaaria ja metsää 183 hehtaaria.

-Lapista löytyy 34-vuotias Aslak. Kulttuuria, taloustieteitä ja saamen kieltä Oulun yliopistossa opiskellut Aslak palasi kouluvuosien jälkeen takaisin kotiseuduilleen ja poronhoidon pariin. Porojen ohessa mies pyörittää poronlihajalostuslaitosta, kyläkauppaa sekä pizzeriaa.

-Keski-Pohjanmaa ja 19-vuotias Jussi. Matkustelua, ratsastusta ja kitaransoittoa harrastava Jussi on nuori isännänalku. Mies viihtyy maitokarjan, peltohommien ja metsätöiden parissa.

-Keski-Suomesta saapuu 28-vuotias Antti. Peltoa viljelevän Antin suvulla on pitkät perinteet, sillä mies on jo tilan 11. isäntä. Suurimmat tulot tilalla tehdään kuitenkin erilaisilla koneurakoinneilla traktorilla ja kaivurilla, vaikka peltoa on viljelyksessä 85 hehtaaria ja metsää löytyy 100 hehtaarin verran.

-Pohjois-Pohjanmaalta on 37-vuotias Jouni. Päivät kuluvat ravihevosia valmentaessa ja heinää viljellessä.

-Varsinais-Suomi ja 37-vuotias Janne. Perintötilaa jo kuusi vuotta pyörittäneellä Jannella on takanaan menestyksekäs ura purjelautailun ammattilaisena. Viljatilaansa ja yli 160 hehtaarin viljelyksiinsä mies keskittyy vain keväästä syksyyn, sillä talvet mies viettää Sveitsissä sijaitsevassa toisessa kodissaan.

Keski-Suomessa työskentelee 30-vuotias Johanna. Nainen kasvattaa keskellä erämaata sijaitsevassa kennelissään koiria eräkäyntiin ja riistanhoidollisiin tehtäviin. Nainen myös vastaanottaa löytöeläimiä ja ongelmakoiria. Hän harrastaa metsästystä sekä ahkio- ja valjakkovaellusta. Johanna kuuntelee heviä.



















V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jarkko Ruutu nappasi... Jääkiekkoilija tuomi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

19.05.2008 klo 14.46

Paras uutinen vähään aikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova