Tuorein sisältö

Anna Puun viisaat sanat koulunsa päättäneille, 'nauttikaa'

02.06.2018 klo 18.28 | Luettu: 1620 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Puu (36) on lisännyt someen tunnelmia omista kouluvuosistaan + hyviä vinkkejä koulunsa päättäneille.

"Mä tykkäsin koulusta, koska oon utelias ja uusien asioiden oppiminen kiinnostaa aina".

19-vuotiaalle Annalle 36-vuotias Anna neuvoisi seuraavaa:
"Nauti tästä kesästä ja unohda ne kauppiksen pääsykoekirjat. Pidä välivuosi ja mee ulkomaille töihin. Sulla ei oo kiire minnekään!".

Valmistumistaan juhliville nuorille Annan viesti on selkeä:

"Älkää murehtiko tulevaisuudesta, vaan nauttikaa tästä välitilasta, jossa ootte aikuisuuden porteilla, mutta vielä hetken aikaa nuoria ja huolettomia".

Mä tykkäsin koulusta, koska oon utelias ja uusien asioiden oppiminen kiinnostaa aina. Ylä-asteen jälkeen oisin halunnu mennä taidelukioon, mutta mun äiti ei halunnu että muutan pois kotoa vielä silloin, joten jäin Outokummun lukioon ja kirjoitin itseni ylioppilaaksi sieltä. Tälle 19-vuotiaalle Annalle sanoisin nyt, että nauti tästä kesästä ja unohda ne kauppiksen pääsykoekirjat! Pidä välivuosi ja mee ulkomaille töihin! Sulla ei oo kiire minnekään! Nyt sanon teille kaikille tuoreille ylioppilaille, että onnea miljoonasti, että ootte jaksaneet pusertaa nää kaikki kouluvuodet. Tänään on ansaitusti teidän juhla! Älkää murehtiko tulevaisuudesta, vaan nauttikaa tästä välitilasta, jossa ootte aikuisuuden porteilla, mutta vielä hetken aikaa nuoria ja huolettomia ?? #ylioppilas #onnea #ohion! #heippakoulu #kesälomaalkakoon

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hugh Jackman posahta... Ilman kyseistä napos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova