Tuorein sisältö

100 miljoonan streamin suomalaisorkesteri lähestyy suurempia kielialueita

11.06.2018 klo 10.11 | Luettu: 1844 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teflon Brothers julkaisee vuoden 2014 megahitistä Maradona espanjankielisen version.

"Los Hermanos Teflon (ent. Teflon Brothers) on aina pyrkinyt olemaan kansainvälisen tason show-bändi. Harva kuitenkaan on profeetta omalla maallaan ja valtavasta kansansuosiosta huolimatta, eivät hienostelevat musiikkipiirit ole suostuneet antamaan yhtyeelle sen ansaitsemaa arvostusta. Tähän tilanteeseen turtuneena yhtye tähtää jatkossa avomielisemmille kansainvälisille markkinoille joita se lähtee valloittamaan kielialue kerrallaan. Kiinankielen opintojen viivästyttyä ensimmäiseksi julkaistavaksi kappaleeksi valikoitui espanjankielinen versio neljän vuoden takaisesta Maradona-hitistä", todetaan Teflonit-leiristä.

"Hieman surullisin mielin toki jätämme sadat tuhannet fanit odottamaan paluutamme kotimaahan, jota ei ehkä koskaan tule, jos suunnitelmat etenevät toivotunlaisesti. Rakastamme fanejamme kuitenkin yli kaiken ja lupaammekin esiintyä ainakin kerran vuodessa kotimaan kamaralla, vaikka Etelä-Amerikan stadionit täyttyisivät jatkossa ääriään myöden", vakuuttelee Pyhimys.

Teflon Brothersin musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa reilusti yli 100 miljoonaa kertaa ja yhtyeen musiikkivideoilla on yli 40 miljoonaa näyttökertaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janni Hussi jo matka... Alma kiertää tanskal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova