Tuorein sisältö

MM-futista myös Finnkinon teattereissa

13.06.2018 klo 18.54 | Luettu: 954 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesä-heinäkuussa pelattavia jalkapallon MM-kisoja pääsee katsomaan nyt myös Finnkinon elokuvateattereissa.

Finnkinon emoyhtiön solmima sopimus mahdollistaa FIFAn jalkapallon MM-otteluiden esittämisen isolta valkokankaalta elokuvateattereissa.

Suomessa nähdään välieräottelut (10. ja 11.7.) sekä finaali (15.7.) kaikissa Finnkinon teattereissa lukuun ottamatta Helsingin Maximia ja Tampereen Cine Atlasta. Lippujen hinnat ottelunäytöksiin ovat aikuisille 10 euroa, alle 16-vuotiaille lapsille 7 euroa ja Hesa Cup -rannekkeella 5 euroa.

"Olemme todella iloisia ja innoissamme, että Finnkino saa näyttää MM-turnauksen ratkaisuottelut isolta valkokankaalta suorana lähetyksenä teattereissamme. Kohderyhmänämme ovat ennen kaikkea jalkapallofanit, -joukkueet sekä perheet, jotka ovat kiinnostuneet urheilusta esimerkiksi lasten harrastusten kautta. Lisäksi kaikista otteluista on mahdollista ostaa yritysmyynnin kautta oma näytös", Finnkinon kaupallinen johtaja Kalle Peltola kertoo.

Jalkapallon MM-kisojen yhteydessä osa saleista on anniskelualuetta. Asiakkailla on mahdollisuus nauttia myös alkoholijuomia otteluiden aikana Helsingin Tennispalatsissa, Espoon Omenassa ja Lahden Kuvapalatsissa.

Kuluttajanäytöksissä anniskelu edellyttää 18 vuoden ikärajaa, joten niihin ei myydä lastenlippuja. K-18-ottelunäytökset merkitään selkeästi ohjelmistoon ja anniskelusta kerrotaan kuluttajille lipunoston yhteydessä. MM-otteluiden näytöksistä järjestetään myös lapsille sallittu näytös, jossa ei tarjoilla alkoholia.

Lipunmyynti MM-jalkapallon ottelunäytöksiin on käynnistynyt tänään keskiviikkona.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tositarinaan viime t... Foto: Wonder Woman -... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jorma1

13.06.2018 klo 19.44

Ilmaisena olisi valtavan hieno homma. Striimata voi ilmaiseksi.
gjggjcgdf

13.06.2018 klo 21.32

juu kattele vaan rakeist patkivaa kuvaa 10 tuuman ruudulta

Kirjoita kommentti

97398

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova