Tuorein sisältö

0% kriitikoista suosittelee John Travoltan mafiajännäriä

16.06.2018 klo 11.26 | Luettu: 2598 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Travoltan tähdittämä gangsterielokuva Gotti kertoo tositarinan John Gottista, joka nosti Gambinon mafiaperheen Yhdysvaltain voimakkaimmaksi rikollisjärjestöksi 80-luvulla. Gotti ei vältellyt julkisuutta, vaan esiintyi hyväntekijänä ja nautti hölmöimpien suosiota kuten monet vastineensa. Hän sai myöhemmin elinkautisen tuomion ja kuoli vankilassa.

Leffan ensi-ilta rajoittuu satoihin teattereihin (tuhansien sijaan), mutta se ei ole jäänyt vaille huomiota: 0% kriitikoista suosittelee sitä sivuston Rotten Tomatoes mukaan. Vaikka arvosteluja on liikkeellä rajoitetusti, nollan prosentin eli 1+/5 tähden keskimääräinen tuomio on harvinainen useimmille Travoltan kaltaisille tähdille. Travoltan edellinenkin elokuva Life on the Line jäi nollaan ja nollassa on myös hänen koirakomediansa Hei, kuka puhuu nyt vuodelta 1993.

Leffan ongelmia on kuvailtu perinteisiksi: tositarinan mehukkaat yksityiskohdat mainitaan ja parempia leffoja matkitaan, mutta ei innoton kohtausputki tarinalta tunnu. "Hän saattoi olla murhaaja, mutta jopa Gotti ansaitsi parempaa", tiivistää sivuston RogerEbert.com kriitikko.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maistiainen Gladiaat... Netflix-sarja on kui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova