Tuorein sisältö

Obi-Wan Kenobi -huhut villiintyivät

25.06.2018 klo 17.00 | Luettu: 3071 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Solo: A Star Wars Story on tienannut alle kolmanneksen siitä, mitä Rogue One: A Star Wars Story tienasi ja Solonkin matka on jo loppusuoralla. Eräs huhu väitti, että useita vastaavia elokuvia kehittelevä Lucasfilm on pistänyt jarrut pohjaan. Tuoreempien sanavalintojen mukaan Lucasfilm ei hidasta, vaan nuolee haavojaan ja miettii, miten nämä elokuvat pitäisi tehdä ja markkinoida.

Tuoreimmat huhut keskittyvät Obi-Wan Kenobiin. Sisäpiirilähteen mukaan Kenobin oma elokuva saatetaan tehdä Disneyn tulevaa nettipalvelua varten. Sivusto The Playlist kuuli väitteen jo aiemmin, mutta mainitsee sen vasta nyt, kun se tukee puheita elokuvien mittakaavan pienentymisestä.

Aiemman käsityksen mukaan Stephen Daldry ohjaa Kenobin ison kankaan elokuvan ja Ewan McGregor on halukas jatkamaan roolissa. Viimeaikaisen supatuksen mukaan Daldry on jo jättänyt ohjaajan pallin, mutta saattaa jatkaa tuottajana.

Itsenäisen juorun mukaan McGregor palaa Kenobiksi joulun 2019 "Episodissa", joka päättää The Force Awakensin aloittaman ja The Last Jedin jatkaman trilogian. Lähde The Sun ei ole aina luotettava, mutta lehti on kirjoittanut aiheesta jo kaksi lööppiä - joten juoru on 2 x "ei täysin luotettava".

Lähteet: The Playlist, The Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kauniit ja rohkeat -... Jurassic World menet... >

Keskustelut (2 viestiä)

tifhfhdgjv

25.06.2018 klo 19.05 2 tykkää tästä

ei olis enaa yhtaan epauskottavaa etta kenobeita on kaksi ja tama ewanin versio onkin viela elossa. kruunaisi tan uuden trilogian
lainaa
Tahvo

Rekisteröitynyt 18.01.2010

26.06.2018 klo 12.12 2 tykkää tästä

Jos Disney haluaa pistää rahaksi niin ne tekee Darth Vaderista seuraavan "spin-off" trilogian lopun. Nimittäin hahmoja on mistä tehdä, mutta kiinnostavimma omasta mielestäni ja tunnetuimmat on
1. Darth Vader
2. Obi-Wan Kenobi
3. Yoda
4. R2-D2

Nimittäin huolestuttavaa on omasta mielestä, että Rogue oli kiinnostavampi elokuva kuin Episode 7 ja 8.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova