Tuorein sisältö

Korealaisten naisten Spider-Man saa leffan - ja hänet on jo nähty?

26.06.2018 klo 15.55 | Luettu: 1463 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jonkinmoista "naisten Spider-Man-elokuvaa" lupailtiin jo ennen kuin Sony ja Marvel ilmoittivat yhteistyöstä ja Spider-Man: Homecomingista. Vaihtoehtoja on useampi: sarjakuvissa on monia Spider-Womaneja ja Spider-Girl on alkuperäisen sankarin tytär potentiaalisessa tulevaisuudessa.

On myös Silk. 2014 debytoinut hahmo on koreanamerikkalainen nainen Cindy Moon, jota puri sama radioaktiivinen hämähäkki kuin Peter Parkeria. Hahmoilla on samantapaiset voimat: Silk ei ole yhtä vahva kuin Spider-Man, mutta hän on nopeampi ja hänen hämähäkkivaistonsa on parempi. Hän ampuu seittiä sormenpäistään, Parkerin joutuessa käyttämään laitetta.

Sony kehittelee elokuvaversiota entisen Sony-pomon Amy Pascalin kanssa. Pascal on myös Spider-Man: Homecomingin, sen jatko-osan ja tulevan Venomin tuottaja.

Tiffany Espensen näytteli Cindy Moonia Homecomingissa ja Avengers: Infinity Warissa. On siis aika hämmentyä jälleen: Sonyn Spider-Maniin liittyvät sivuprojektit eivät ole virallista jatkoa Homecomingille ainakaan Marvelin näkökulmasta.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bättre Folk, tiedät ... Tuskaisiin tunnelmii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova