Tuorein sisältö

Suomen valtion turvallisuus vaarantuu tietovuodon myötä - Ratamo syksyllä C Morella

28.06.2018 klo 10.21 | Luettu: 2083 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Samuli Vauramon, Saara Kotkaniemen sekä Jukka Puotilan tähdittämä toiminta-vakoilutrilleri Ratamo alkaa C Moren suoratoistopalvelussa tulevana syksynä.

Supo saa tutkittavakseen räjähdysherkän jutun. Suomen valtion turvallisuus vaarantuu tietovuodon myötä. Tutkintaan liittyvät niin Suomen pääministeri kuin venäläinen oligarkki. Vyyhtiin kietoutuneen murhan vuoksi tutkinnassa on Supon etsivä Arto Ratamon (Samuli Vauramo) sekä Supon johtaja Jussi Ketosen (Jukka Puotila) lisäksi mukana myös Keskusrikospoliisin komisario (Saara Kotkaniemi).

"Kansainvälinen politiikka sekä Suomen ja Venäjän välinen jännite on taustana täysin uniikki suomalaiselle jännärille, sillä yleensä suomalaissarjojen mittakaavat ovat pienemmät. Lisää ainutlaatuisuutta tuo Supo-kulma. Ratamo antaa suomalaisille näkökulman Supon toiminnasta, mitä ei ole aiemmin Suomen valkokankailla tai televisioissa nähty. Olemme innoissamme myös siitä, että sarjan on ohjannut Veikko Aaltonen. Hän ohjasi aikoinaan MTV3-kanavalla nähdyn ja Venloja kahmineen Helppo elämä -sarjan, joka on edelleen yksi Suomen menestyneimmistä draamasarjoista", kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Sarjan sisältöön Suojelupoliisi ei ole vaikuttanut, mutta on suhtautunut sarjan tekemiseen avoimin mielin ja kertonut työstään tuotantotiimille yleisluonteisesti.

Ratamo esitetään vuonna 2019 myös MTV:n kanavilla. C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Ratamo tulee näkymään myös DNA:n sekä Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mistä he löysivät nu... Mediaväite, Johnny D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova