Tuorein sisältö

Sotapojan taivas muutti nimeä - rokkia ja maanpuolustusta samassa paketissa

21.05.2008 klo 10.09 | Luettu: 3239 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

LinnanJuhlat-tapahtuma on jatkumoa perinteikkäälle Sotapojan taivas -festivaalille, joka on järjestetty jo neljästi historiallisella Linnankasarmin piha-alueella Hämeelinnan sydämessä. Nyt täysin uudella nimellä toimiva festari on saanut myös tuoreen ilmeen, esiintyjäkaartin laajennuksen sekä uuden järjestäjäkumppanin. Sotapojan Taivas ry:n ja Panssariprikaatin lisäksi tapahtuman järjestäjäkumppanina toimii tänä vuonna Eppujen taustavoima Akun Tehdas. Tapahtuma tarjoaa sukupuoleen katsomatta, nuoreen ja aikuiseen makuun ohjelmaa koko viikonlopuksi.

Kolmipäiväisen tapahtuman perjantai-illan ohjelman avaavat paikallinen bändi, kotimaan naiskärkiartisti Jippu sekä Panssarisoittokunta johtajanaan musiikkimajuri Raine Ampuja. Panssarisoittokunnan solisteina toimivat mm. Heikki Salo ja Pauli Hanhiniemi. Elokuisen illan huuman kruunaa Martti Servo & Napander.

Lauantai-ilta on pyhitetty rokin ilosanomalle, jota vieraille tarjoavat YleX:n Himotuimmat-listan kärkisijalle ampaissut Automatic Eye, Flinch ja Negative. Lisäyksiä ohjelmaan on tulossa kevään ja kesän aikana.

Sunnntaina Panssarisoittokunta featuring Mikael Konttinen ja Johanna Försti.

Rokkia, poppia ja maanpuolustusaiheista ohjelmaa...

www.linnanjuhlat.info

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iskelmätähdelle huip... Mötley Crüe-törkyä s... >

Keskustelut (1 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.05.2008 klo 12.22

Ei muuta kuin Sotajumala ja Hail of Bullets soittamaan niin saadaan oikeasti sota-aiheista musiikkia tuonne.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova