Tuorein sisältö

Roope Salmisen artisteja piiskannut kirjoitus saa pitkän linjan artistilta pyyhkeitä; 'Olet kuitenkin vielä pikkupoika näissä piireissä'

02.07.2018 klo 16.37 | Luettu: 2198 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Roope Salminen julkaisi muutama päivä sitten somessa kirjoituksen, jossa kuulutti artisteilta asennetta hoitaa työnsä antaumuksella ja tunteen palolla:

"Esiintyjinä meidän velvollisuus on antaa yleisölle jotain, yleensä noin tunnin rykäsyissä. se ”jotain” voi olla uutta ajateltavaa, joku ällistyttävä kokemus, lämmin muisto, puhdas viihtymisen tunne tai mitä vaan, mutta JOTAIN pitää antaa".

Roopen mielestä olosuhteet tai vähäinen yleisömäärä eivät saisi vaikuttaa esiintymiseen - porukka on kuitenkin maksanut rahaa nähdäkseen suosikkinsa livenä.

esiintyjinä meidän velvollisuus on antaa yleisölle jotain, yleensä noin tunnin rykäsyissä. se ”jotain” voi olla uutta ajateltavaa, joku ällistyttävä kokemus, lämmin muisto, puhdas viihtymisen tunne tai mitä vaan, mutta JOTAIN pitää antaa. jos mä nään artistin menevän lavalle ja suorittavan keikkansa antamatta itestään mitään niin mitä vittua me kaikki tässä just tehtiin tää viimenen tunti? sairaan kovan keikan vetämiseen menee täsmälleen sama aika ku laimeen keikan vetämiseen eli jos et jaksa sen aikaa yrittää täysillä niin sit on aika jäädä tauolle. mä en tarkota tätä henkilökohtasesti kellekään kollegalle jonka kaa oon näitä keskusteluja käyny, mutta tällä alalla kuulee todella usein itkua siitä miten ”oli vähän nihee esiintymisslotti”, ”oli aika paska sää”, ”siel oli alle sata ihmistä”, ”se nyt oli vaa semmonen firmakeikka”, ikään kuin mun pitäs nyökytellä että joo voi parkaa no ei siinä, tottakai ne jotka tuli kattomaan ansaitsi sitte nähdä ei-täydellisen keikan. jos bäkkärillä ei ollu viinaa, vaihtoaika oli liian lyhyt tai lava on liian pieni niin arvaa mitä: SE EI OLE SEN PAIKALLA OLEVAN YLEISÖN SYY. laita tekstari levy-yhtiölle että ei enää näille festareille täällä on vuotavat bajamajat, sit kerää ittes, tee pari punnerrusta, muista että tuolla on 10k esiintymisestä haaveilevaa junnua jotka antais pokemonkortti-kokoelmansa sun liian pienestä yleisöstä ja haaleesta termarikahvista ja mee lavalle tuhoamaan. joka. vitun. ilta. tai iltapäivä, äläkä valita siitäkään slotista. arvosta sun yleisöä ja tee sun duuni.

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu



Hausmyllyn Enzo Pulkkinen on kommentoinut Roopen kirjoitusta somessa. Teksti on suhteellisen tylyä:

"Kaikella kunnioituksella Roopea ja Roopen uraa kohtaan. Olemme artisteina kaikki erinlaisia ja esiintymiset sen mukaan eri luokkaa. Toinen tykkää heilua lavalla, toinen haluaa olla iisimmin.

Mutta Roope sitten kun olet tehnyt tätä hommaa noin 40 vuotta niin varmasti sen ymmärrät. Olet kuitenkin vielä pikkupoika näissä piireissä eikä tuollainen tylytys oikein osu kohilleen.

Meistä kaikki ei ole syntynyt kultalusikka suussa, vaan on joutunut tekemään ihan oikeasti töitä uransa eteen, eikä kaikkea ole tarjoiltu eteen valmiina.
Sinuna alkaisin arvostelemaan muita artisteja siinä vaiheessa kun olet itse tehnyt jotaki urasi eteen ja kun uraa on takana enemmän kuin yhden hitin verran
".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timanttivoro Sandra ... John Goodman ja Dann... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova