Tuorein sisältö

Netflixin ostama sarjisläjä tuottaa hedelmää: Kingsmanin luojan super- ja avaruussankarit tulevat rytinällä

18.07.2018 klo 18.30 | Luettu: 3639 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix osti Mark Millarin (Kingsman, Kick-Ass) Millarworld-firman tehdäkseen runsaasti Millarin sarjakuviin pohjautuvaa sisältöä. Viisi projektia on nyt julkistettu.

Jupiter's Legacy on kahdeksan jakson voimin alkava tv-sarja, jota työstää Steven S. DeKnight (Spartacus, Daredevil). Aiheena on supersankarien ensimmäinen, 1930-luvulla aloittanut ja jo ikääntynyt sukupolvi ja heidän jälkeläisensä. On vaikea astua vanhempien saappaisiin, kun he ovat tehneet ihmeitä.

American Jesus alkaa kuuden jakson voimin. 12-vuotias poika ymmärtää olevansa Jeesuksen toinen tuleminen: hänellä on tutut "supervoimat" ja hänen on löydettävä tapa johtaa muuttuneessa maailmassa. Tv-sarjasta ovat vastuussa Goutin veljekset (Días de gracia)

Ted Melfi (Hidden Figures: varjoon jääneet) ohjaa elokuvan Huck. Tässä Teräsmies-mukaelmassa pienen kaupungin vaatimaton supersankari paljastuu ja päätyy keskelle paineita ja salajuonia.

Lindsey Beer (Godzilla vs. Kong) kirjoittaa elokuvan Empress, jossa galaksin diktaattorin vaimo pakenee lastensa kanssa. Ajojahti alkaa.

Tieteiselokuva Sharkey the Bounty Hunter perustuu sarjakuvaan, joka alkaa vasta ensi vuonna. Päähenkilö on perusjätkä ja palkkionmetsästäjä, joka lentää jäätelöautolla ja jahtaa rikollisia ympäri galaksia. Michael Bacall (21 Jump Street) vastaa elokuvan käsikirjoituksesta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Natsien karseimmat k... Freddie Mercury elää... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.07.2018 klo 21.31 3 tykkää tästä

Jaha, tuleepa katsottavaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova