Tuorein sisältö

Backstreet Boys-manageri pitkälle häkkituomiolle

22.05.2008 klo 16.59 | Luettu: 1913 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Erityisesti työstään Backstreet Boys ja 'N Sync -poikabändien taustahahmona menestystä nauttinut Lou Pearlman on säänyt pitkän häkkituomion. Musiikkivaikuttaja/tuottaja/manageri Pearlman tuomittiin 25 vuodeksi vankilaan useita vuosia jatkuneen petoksen ja huijauksen johdosta. Oikeuden mukaan musiikkimoguli on huijannut sijoittajilta ja pankeilta 300 miljoonaa dollareia tekaistujen yritysten avulla. Mies pyöritti olemattomien firmojen avulla suuria rahasummia jatkuvasti paisuneessa valheiden verkossa.

Pearlman joutui aikoinaan myös Backstreet Boysin ja N'Syncin jäsenten oikeustoimien kohteeksi. Bändit pitivät Pearlmanin sopimuksia kohtuuttomina. Esimerkkinä voi mainita tiedon, jonka mukaan Pearlman ja N'Syncin levy-yhtiö olisivat käärineet törkeät 300 miljoonaa dollaria tuottoja bändin levyistä ja kiertueista. Bändille kyseisestä summasta päätyi vain 7 miljoonaa dollaria!

Tuomari antoi kuitenkin 53-vuotiaalle Pearlmanille mahdollisuuden lyhentää tuomiotaan...rahalla. Yhden kuukauden hinta on miljoona dollaria. Teoriassa Pearlman voi siis välttyä vankilalta maksamalla takaisin koko huijaamansa summan. Näin Jenkeissä!

Lähde Reuters, YLE




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Voittaako Ruotsin ka... Kahvilaketju myy räp... >

Keskustelut (1 viestiä)

DonHessu

Rekisteröitynyt 03.12.2007

22.05.2008 klo 20.22

Go be fat somewhere else.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova