Tuorein sisältö

Uutisia Marvel-universumin ytimestä

23.05.2008 klo 04.52 | Luettu: 2325 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvafirma Marvelin tv- ja elokuvatuotannoista vastaavan Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on kertonut mikä on tarkalleen ottaen Marvel-elokuvien tilanne megahitiksi nousseen Iron Manin (arvostelu) jälkeen.

"Vain taivas on rajana" sen suhteen, mitä Marvel-hahmoja tullaan näkemään missäkin Marvel-elokuvassa. Feige kuitenkin painottaa, että Marvel miettii tarkkaan kuka hahmo vierailee kenenkin elokuvassa, jottei tästä sarjakuvafaneja miellyttävästä käytännöstä tule itsetarkoitus.

Hämähäkkimiestä tai X-Men-hahmoja ei tulla lähiaikoina näkemään Marvel-tuotannoissa, koska hahmojen käyttöoikeus on myyty toisille studioille. Feige ei silti tyrmää ajatusta: onhan jopa Mikki Hiiri ja Väiski Vemmelsääri nähty samassa elokuvassa (Kuka Viritti Ansan, Roger Rabbit), vaikka hahmot kilpailivat aikanaan keskenään.

Kapteeni Amerikkaa ei tule näyttelemään ainakaan Matthew McConaughey, vaikka tuore huhu näin kertoo. Kapteeni Amerikan oma elokuva The First Avenger: Captain America kertoo hahmon syntytarinan sarjakuvalle uskollisena, eli toisin sanoen elokuva alkaa toisen maailmansodan maisemista.

2011 nähdään paitsi edellä mainittu elokuva, myös Kostajien valkokangasdebyytti The Avengers. Kapteeni Amerikka on osa tätäkin spektaakkelia, mutta hänen elokuvansa ei ole varsinainen esiosa. Marvel tahtoo jokaisen filminsä seisovan omilla jaloillaan, joten jokaista Marvel-leffaa ei tarvitse katsoa ymmärtääkseen jotain The Avengerista; vaikka se toki suositeltavaa onkin.

The Avengerissa nähdään myös Thor, Iron Man ja kuten Feige nyt ensimmäistä kertaa vahvistaa, Hulk. Muiden hahmojen kohtalo on epäselvä.

Thorin oma elokuva sijoittuu pääosin myyttiseen Asgardiin, mutta ilmeisesti myös maapallolla käväistään. Ohjaajaa tai näyttelijöitä ei ole vielä valittu. Matthew Vaughn työskenteli elokuvan parissa, mutta on jo jättänyt projektin.

Iron Manin ohjaajaa Jon Favreauta ei edelleenkään ole kiinnitetty jatko-osaan. Neuvottelut on kuitenkin aloitettu. Feigen mukaan Iron Man 2 kertoo siitä, kuka vetelee Stark Industriesin (päähenkilön firma) ja Ten Ringsin (terroristijärjestö) naruja.

Hulk 2 on alustavasti suunnitteilla.

Lähde: CHUD

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsin Charlotte, m... Uutinen Marvel-unive... >

Keskustelut (1 viestiä)

Zenrich

Rekisteröitynyt 23.07.2007

23.05.2008 klo 14.34

Tulee kyllä Avengerista varmaan mahtava
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova