Tuorein sisältö

Tammerfest etsii kaunista festarinaamaa

23.05.2008 klo 09.43 | Luettu: 8924 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tammerfest juhlitaan Tampereella 9.-12.7. Myös FestBabe –kisa on jälleen käynnissä. Ensimmäinen kilpailu käytiin viisi vuotta sitten vuonna 2003, jolloin voiton nappasi Miss Suomeksi (2007) yltänyt Noora Hautakangas.

Kyseessä ei ole pelkästään missikisa, vaan nuorelta 18-24 -vuotiaalta neidolta vaaditaan ensisijaisesti roima annos festarihenkisyyttä. Voittaja toimii festivaalien ajan tapahtuman PR-tehtävissä, festivaalihengen luojana ja ylläpitäjänä sekä konserttien juontajana ja Tammerfest-tietouden levittäjänä. Voittajan ominaisuuksiin lukeutuvat myös rockhenkisyys, sujuvasanainen kommunikointi, loistava esiintymiskyky ja reipas ote elämään.

Jo finaaliin päässeille on tarjolla kaikenlaista mukavaa menoa ja meininkiä Tammerfest-tunnelmissa. Voittajan valitsee arvovaltainen tuomaristo, mutta festarikansa voi käydä antamassa äänensä omalle suosikilleen lähitulevaisuudessa jäjestettävässä äänestyksessä Tammerfestin nettisivuilla.

Menneiden Tammerfestien Festbabet:
2003 – Noora Hautakangas
2004 – Riikka Pausola
2005 – Amel Khelif
2006 – Hannele Kaperi
2007 – Kirsi Lassila

Ilmoittautumiset osoitteeseen festbabe@tammerfest.fi.

Muista myös vuosittain loppuunmyydyt M/S Tammerkoski -risteilykeikat, liput menevät nopeasti. Purjehdusten tunnelmasta vastaavat mm. Viikate, Jani & Jetsetters ja Tumppi & the Problems.

www.tammerfest.fi/2008


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huhu kertoo Teräsbet... Anna Abreu laulaa ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova