Tuorein sisältö

Spider-Mania metsästävä Kraven the Hunter silmäilee toista kohdetta

02.08.2018 klo 20.57 | Luettu: 2774 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kraven the Hunter on yksi merkittävimmistä Spider-Man-roistoista, joita ei ole vielä hyödynnetty isolla kankaalla. Syy on selvä: taljaan pukeutuva lihaskimppu näyttää hyvältä sarjakuvissa, mutta hänellä ei ole supervoimia, joten käsikirjoituksen pitää toimia oikeasti.

Kraven on yksi maailman parhaista metsästäjistä, joka pakkomielteisesti koettaa todistaa olevansa äijempi kuin Spider-Man. Maineikkaimmassa tarinassaan hän onnistuu ja suorittaa itsemurhan.

Kravenin potentiaalinen elokuvaura on mainittu useissa juoruissa vuosien varrella. Tuorein on tämä: Sony on palkannut Richard Wenkin (The Equalizer, The Expendables 2) kirjoittamaan Kravenin oman elokuvan.

Käytännössä syksyllä valmistuvan Venom-leffan menestys määrittelee monen Spider-Manin tuttavan kohtalon. Samaan jatkumoon kuuluu Kravenin leffan ohella Silver & Black (Silver Sablesta ja Black Catista kertova elokuva, jonka ensi-iltaa on lykätty) ja Morbius ("eläväksi vampyyriksi" on jo kiinnitetty Jared Leto).

Siitä ei ole takeita, esiintyykö Spider-Man tässä Spider-Man-universumissa. Jouluksi valmistuva Sony-animaatio Spider-Man: Into the Spider-Verse muistuttaa, että Spider-Maneja on useita, mutta asianomaiset ovat vihjailleet, että hallitsevan Spider-Manin eli Tom Hollandin ja Tom Hardyn näyttelemän Venomin kohtaaminen olisi kivaa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kimi Räikköseltä tun... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (1 viestiä)

vsovbgrbov

02.08.2018 klo 23.03 4 tykkää tästä

oi voi. silloin kun raimin kolmososakaan ei ollut viela tullut niin puhuttiin jo kutosesta. sitten kun garfield aloitti niin puhuttiin jo nelosesta. eika vielakaan ole mitaan opittu kun taas taitaa olla nelja leffaa jo poydalla ennen kuin ekankaan menestyksesta on mitaan viitetta

tasta julkaisutahdista kay ihan selvaksi etta a: mitaan suurta punaisen langan kokonaisuutta tahan ei olla saatu ja b: yksittaisetkin leffat pysyvat hadin tuskin pinnalla kun saastelevat niin perkeleesti. ja kun tietaa etta sony vetaa nopeasti topselin seinasta jos tulee yksikin floppi niin oi voi. jos marvelin leffastudio toimisi samoin niin iron man 2 tai viimeistaan dark world olisi jaanyt saagan viimeiseksi

toivottavasti ei ole sama mentaliteetti sen uuden pelin kanssa etta tastahan tehdaan vahintaan kymmenenosainen assassins creed meille
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova