Tuorein sisältö

Rokkareita JIM-kanavan kesässä

24.05.2008 klo 10.50 | Luettu: 3664 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesäkuun JIM D -dokumenteissa rokataan ankarasti. JIM D Henkilökuva -dokkareissa nähdään mm. Guns N’Roses, Bon Jovi ja Carlos Santana.

JIM D Henkilökuva: Guns N’ Roses -dokumentissa tutustutaan hard rock -bändi Guns N' Rosesin historiaan ja vaiheisiin. Uusi ja tuore yhdistelmä sai fanit rakastumaan ja suuren yleisön kuvaamaan bändiä seuraavaksi Rolling Stoneksi. Bändin sisäiset paineet saivat kuitenkin lopulta porukan hajoamaan, ja alkuperäisestä kokoonpanosta on nykyisin jäljellä ainoastaan solisti Axl Rose.

JIM D Henkilökuva: Jon Bon Jovi -dokumentissa esitellään Jon Bon Jovin eli John Frances Bongiovin elämää niin Bon Jovi -yhtyeen keulakuvana, näyttelijänä kuin perheenisänäkin. Dokumentissa seurataan miehen matkaa newjerseyläisestä rock-pojasta menestyneeksi maailmantähdeksi.

JIM D Henkilökuva: Carlos Santana -dokumenttissa tutustutaan Grammy-voittaja Carlos Santanaan ja tämän musiikkiin. Latinokitaristi ihaili nuoruudessaan B.B. Kingia ja muutti musikkimaailmaa erikoisella yhdistelmällä latinomusiikkia, rockia, bluesia, jazzia ja afrikkalaisia rytmejä. 1960-luvulla läpimurtonsa tehnyt artisti keikkailee edelleen ja jatkaa hyväksi havaitulla linjallaan.

JIM D Henkilökuva: Guns N’ Roses JIMillä sunnuntaina 8.6. kello 21.00.
JIM D Henkilökuva: Jon Bon Jovi JIMillä sunnuntaina 15.6. kello 21.00.
JIM D Henkilökuva: Carlos Santana JIMillä sunnuntaina 22.6. kello 21.00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< MissionMetallica-siv... Kiss nauhoittaa tule... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

24.05.2008 klo 14.06

Mjaa vois ehkä kahtoa jos muistaa. Santana on tosin noista ainoa josta en ole dokkaria tainnu nähä mutta ainahan noita on mukava seurailla. Metallimiehenä tietty toivos jotain Cannibal Corpse -dokkaria. Noh onneks ne tyypit julkasee DVD:n ens kuussa.
lainaa
LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

24.05.2008 klo 18.47

Itse täytyy myöntää että nämä vanhemmat rokkikonkarit kiinnostaa enemmän kuin heihin verrattuna teini-ikäiset hevipioneerit.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova