Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery löysi uuden herra Spockin

14.08.2018 klo 20.39 | Luettu: 1303 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mr. Spock esiintyy Star Trek: Discoveryn toisella tuotantokaudella ensi keväänä. Siihen on yhä vuosikymmen, kun Spock aloittaa alkuperäisen tv-sarjan kuvaamat seikkailut kapteeni Kirkin kanssa. Spockia näyttelee tällä kertaa Ethan Peck, joka on tuttu mm. tv-sarjoista 10 Things I Hate About You ja I Ship It.

Discoveryn päähenkilö Michael Burnham on Spockin ottosisko, mikä on jakanut mielipiteet jyrkästi, sillä Leonard Nimoyn ja kumppanien näyttelemät Spockit eivät ole puhuneet mitään siskosta. Spock on puoliksi vulkanuslainen ja puoliksi ihminen, Michaelin ollessa ihminen, joka vanhempansa klingonien hyökkäyksessä menetettyään päätyi Spockin kotiin.

Discoveryn vetäjä Alex Kurtzman sanailee, että alkuperäisen miehistön jäsenistä vain Spock on osa Star Trekin jokaista aikakautta (väittämä vaatii logiikan venyttämistä, mutta Spock on monessa mukana). Hänen mukaansa uutta Spockia etsittiin kuukausia ja Peck käveli huoneeseen henkien oikeita ominaisuuksia: Spock on paitsi looginen, myös intuitiivinen, myötätuntoinen ja toisinaan tunteistaan hämmentynyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tältä näyttää Mel Gi... Pari fotoa: Disneyn ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova