Tuorein sisältö

Fitness-hahmo Eevi Teittinen vastaa kehostaan saamiin kommentteihin; 'Arvosta kehoasi ja hyväksy sen eläminen'

14.08.2018 klo 21.36 | Luettu: 1839 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Fitness-hahmo Eevi Teittinen on mukana seuraavalla Selviytyjät Suomi -kaudella.

Instagramissa Eevi pohtii kehostaan saamiaan somekommentteja. Eevin mukaan hän ei seuraa orjallisesti painoaan. Paino saa välillä myös nousta. Tärkeintä on viihtyä omassa kehossaan.

"Saan tasaisin väliajoin kommenttia mun kehosta. Kehut toisia kohtaan on aina enemmän kuin tervetulleita, mutta miltä tuntuu kun kohteena on vatsamakkarat ja kehon rasvaprosentti? Minut se saa välillä hyvin hämilleen lähinnä siksi, etten itse ole välttämättä kiinnittänyt muutokseen sen suurempaa huomiota. En seuraa painoani ja noudatan ruokailussa hyvää fiilistä ja fiksuja annoskokoja - tottakai terveelliset valinnat ovat ykkösjuttuni. Jos jonkun mielestä olen paremman näköinen ja kauniimpi laihempana, on se mulle ihan ok. Mulle on myös ok, jos paino välillä nousee. Se mikä on tärkeintä, on viihtyä omassa kehossa. Jos muutos tuntuu hyvältä, se kannattaa tehdä. Mutta ei ikinä, koskaan sen vuoksi, mitä joku muu sanoo. Arvosta kehoasi ja hyväksy sen eläminen".

Saan tasaisin väliajoin kommenttia mun kehosta. Kehut toisia kohtaan on aina enemmän kuin tervetulleita, mutta miltä tuntuu kun kohteena on vatsamakkarat ja kehon rasvaprosentti? Minut se saa välillä hyvin hämilleen lähinnä siksi, etten itse ole välttämättä kiinnittänyt muutokseen sen suurempaa huomiota. En seuraa painoani ja noudatan ruokailussa hyvää fiilistä ja fiksuja annoskokoja - tottakai terveelliset valinnat ovat ykkösjuttuni????????? Jos jonkun mielestä olen paremman näköinen ja kauniimpi laihempana, on se mulle ihan ok. Mulle on myös ok, jos paino välillä nousee. Se mikä on tärkeintä, on viihtyä omassa kehossa. Jos muutos tuntuu hyvältä, se kannattaa tehdä. Mutta ei ikinä, koskaan sen vuoksi, mitä joku muu sanoo. Arvosta kehoasi ja hyväksy sen eläminen ????? #youarefabulous #confidence #strongwoman #bodyimage #positivemind #summerlook

Henkilön Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alkuperäinen RoboCop... Veteraaninäyttelijä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ekku

14.08.2018 klo 22.23 5 tykkää tästä

Mitä hiton järkeä taas tässäkin jutussa oli?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova