Tuorein sisältö

Katsoisitko 14 leffaa, jotka kertovat näytön tuijottamisesta?

18.08.2018 klo 16.45 | Luettu: 1278 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja ja tuottaja Timur Bekmambetov on hurahtanut realismiin. Nykyään ihmiset vain tuijottavat näyttöä, joten miksi he tekisivät mitään muuta elokuvissakaan? Bekmambetov tuntee, että monet hänen elämänsä tärkeimmistä asioista tapahtuvat ruudulla: hän rakastuu, saa ja menettää ystäviä, tekee yhteistyötä ja väittelee ja riitelee.

Bekmambetovin ohjaama jännäri Profile kertoo naistoimittajasta, joka soluttautuu terroristien nettikanaville ja on vaarassa hurahtaa aatteeseen. Katsoja näkee vain sen, mitä naisen ruudulla tapahtuu.

Samalla periaatteella toimii kauhuelokuva Unfriended, sen jatko-osa Dark Web ja mysteerijännäri Searching, jotka ovat kaikki Bekmambetovin tuotantoja.

Bekmambetov kehittelee neljäätoista vastaavaa elokuvaa, jotka edustavat monia lajityyppejä. Hän uskoo, että kaikki lajityypit on mahdollista toteuttaa tällä tyylillä.

Hän ei ole enää kiinnostunut vanhanaikaisesta kerronnasta, eikä isoista budjeteista, jotka vaativat kompromisseja studiopomojen kanssa. Ennen tätä suuntaa hän ohjasi Ben-Hurin uuden version, joka on vuoden 2016 isoimpia floppeja.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tappajahai vastaan T... Robotit totisesti vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova