Tuorein sisältö

Uutta Viisuilijaa etsitään jo - Teräsbetoni käänsi tappion voitoksi

26.05.2008 klo 09.57 | Luettu: 5337 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaikka Serbiassa laitettiin viisut pakettiin vasta hetki sitten, Suomessa on uuden viisuartistin etsintä jo täydessä touhussa. Kotimaisen Euroviisukarsinnan päätuottaja Matti Grönberg YLE:stä kertoo artistien etsinnän ja keskustelun levy-yhtiöiden kanssa olevan tälläkin hetkellä käynnissä.

- Haluamme mukaan uusia tekijöitä, metallimusiikkiakin, mutta myös vanhan valovoimaisen iskelmäkonkarin - kuten Kari Tapiokin oli.

Teräsbetoni saapui sunnuntaina kotimaahan, ilman suurta vastaanottokomiteaa. Fanit olivat jääneet kotiin. Teräsbetonin jannut olivat väsyneitä mutta lopulta tyytyväisiä. Pitkä urakka oli viety kunnialla loppuun. Kuitenkin finaalin ääntenlaskun aikana harmitti, enemmän olisi halunnut saavuttaa.

- Mutta kyllä siinä eilen tuloksia laskettaessa, kun istuskeli siinä sohvalla ja odotti vähän enemmän, niin siinä vaiheessa tuntui pieneltä pettymykseltä, totesi kitaristi V. Rantanen.

Toisaalta eteneminen semifinaalista varsinaiseen loppukilpailuun, se on kova saavutus. Heti kisan jälkeen tilanne vaati kuitenkin pään tyhjentämistä.

- Joo, nollasimme. Joimme viinaa, mitäs sitä kaunistelemaan. Annoimme kaikkemme. Ruotsille häviäminen ottaa päähän. totesi J. Ahola.

- Finaaliin rokilla Suomen kielellä - tehkää perässä!

Lähde Iltalehti

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsi tyrmistyi huo... Värttinän juhlat tel... >

Keskustelut (6 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.05.2008 klo 10.46

Ihan hyvä esitys se oli, mutta se miten suomalaiset kuvittelivat, että Lordin voitto ei olisi äänestäjillä vielä tuoreena mielessä, sitä en tiedä. Vastareaktio rokkiesityksiin Suomen osalta on taattu ainakin vielä muutaman vuoden.
lainaa
Arttu

Rekisteröitynyt 23.03.2008

26.05.2008 klo 11.00

Mutta kuvitelkaapa joku Kari Tapio laulamaan euroviisuihin iskelmää? Jotenkin niin absurdiajatus että se ei voi enää kuin toimia :D
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.05.2008 klo 11.58

Niin. Mitenkäs muuten se yksi maa pärjäsi jolla oli haitarimusiikkia ja 75-vuotias laulaja? Varmaan sen menestystä vois verrata siihen miten joku Kari Tapio olisi menestynyt. Tosin suomalainen iskelmä ei pärjää tuolle yhdelle esitykselle. Mukava ettei TB:n tyypit kierrelly vaan sanoivat suoraan että viinaaha sitä vedettiin.
lainaa
LegoK

Rekisteröitynyt 26.06.2007

26.05.2008 klo 12.42

Kyllä varmasti Suomen viisuehdokkaista löytyisi nimiä, jotka olisivat voineet paremmin iskeytyä 15 parhaan joukkoon. Esimerkiksi Lovex olisi ollut hyvä valinta. Samaa musaa kuin Turkki ja hyvin pärjäsivät.

Onhan tuolla ennenkin suomenkielellä pärjätty. Voittihan Serbiakin viime vuonna omalla kielellään vedetyllä balladilla.

Minä suosisin nyt naislaulajia. Tarja Turunen olisi todella kova nimi. Eri asia uskaltaako nämä menestystä alle saaneet huippunimet lähteä, koska ura voi helposti katketa siihen. Anna Abreu olisi myös varteenotettava vaihtoehto, hän osaa laulaa portugaliksi, joka varmasti olisi hyvä valttikortti.
lainaa
Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

26.05.2008 klo 13.22

Rams kirjoitti:
Ihan hyvä esitys se oli, mutta se miten suomalaiset kuvittelivat, että Lordin voitto ei olisi äänestäjillä vielä tuoreena mielessä, sitä en tiedä.

Venäjän määkivä pelle toisaalta oli sitä luokkaa, että mieluummin olisi katsonut Kari Tapiotakin. Ainakin tulokset todistivat taas, ettei voittajasta kannata ottaa mallia.
lainaa
habbo

26.05.2008 klo 23.41

LegoK kirjoitti:
Anna Abreu olisi myös varteenotettava vaihtoehto, hän osaa laulaa portugaliksi, joka varmasti olisi hyvä valttikortti.

Niin paitsi se muija ei osaa laulaa millään kielellä. Viikonloppuna tuli telkasta joku keikkataltiointi ja se oli ihan hirveetä kuultavaa ja katsottavaa :/

Eiköhän nämä "idolit" ole jo nähty viisuissa. Toivottavasti ainakin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova