Tuorein sisältö

Britannian pubeissa vaarallista soittaa AC/DC:n musiikkia?

26.05.2008 klo 10.26 | Luettu: 4561 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Glasgown yliopisto on tehnyt merkittävän (?) tutkimuksen. Mikä on musiikin vaikutus baaritappeluihin ja aggressiiviseen käytökseen? Tutkimuksen mukaan ainakin Britanniassa raskas ja aggressiivinen musiikki saa ihmiset juomaan enemmän ja käyttäytymään huonommin. Robbie Williams tekee taas päinvastaisen vaikutuksen.

Timesonline kertoo tutkimuksesta seuravaa: Glasgown keskustan baareissa ja yökerhoissa tehty tutkimus osoitti äänekkään rockin ja rapin esittämisen lisäävan asiakkaiden juomista, kova-äänistä käytöstä ja lopulta aiheuttavan väkivaltaisia yhteenottoja. Mielenkiintoisena yksityiskohtana tutkimus myös osoitti, että kovaa möykkäävä musiikki aiheutti vaikeuksia kuulla naapurin jutustelua - ja näin aiheuttaa myös väärinymmärrettyjä tai kuultuja kommenteja ja viestejä

Toisaalta tanssimaan innostavatkin biisit saattavat olla vaarallisia. Naisten innostuessa pyörittämään peppua tanssilattialla, miesten nouseva innostus yhdistettynä nousevaan humalaan saattaa aiheutta ongelmia.

AC/DC:n Highway To Hell ja Rolling Stonesin Brown Sugar ovat tutkimuksen mukaan hyviä esimerkkejä vaarallisista biiseistä. Macho-ja aggressiokäyttäytyminen kasvaa selvästi miesasiakkaiden keskuudessa.

Sonny ja Cher-sokerihitti I Got You Babe ja Robbie Williamsin hittisiivut toimivat ongelmien vähentäjinä. Helposti kuunneltava ja siirappinen musa saattaa jopa karkoittaa paikalta nuoria vihaisia ja potentiaalisia aggressiokäyttäytymiseen syyllistyviä miehiä.

entertainment.timesonline.co.uk

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Värttinän juhlat tel... Hanoi Rocks sai Ruot... >

Keskustelut (3 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.05.2008 klo 11.54

Jos joku AC/DC aiheuttaa tuollaista niin mitähän joku Behemoth tai Anaal Nathrakh aiheuttaa :O
lainaa
Tzibo

26.05.2008 klo 12.59

Saman reaktion kuin Robbie Williams, mutta vaan vahvempana. Väki lähtee pois; tärykalvot murtuu ja aivot ei kestä enää.
lainaa
Salaneuvos

27.05.2008 klo 17.20

Urokhtor kirjoitti:
Jos joku AC/DC aiheuttaa tuollaista niin mitähän joku Behemoth tai Anaal Nathrakh aiheuttaa :O


Hillitöntä oksentelua?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova