Tuorein sisältö

Pierevän linkkuveitsimiehen luojien sci-fissä kaikki on kaikkialla yhtäaikaa

01.09.2018 klo 18.55 | Luettu: 2343 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pierevän ruumiin monista käyttötarkoituksista kertova surrealistinen komedia Swiss Army Man on melko villi esikoisohjaus. Työpari The Daniels eli Dan Kwan ja Daniel Scheinert ohjaavat seuraavaksi interdimensionaalisen toimintaelokuvan, jonka nimi on Everything Everywhere All at Once. Juonesta ei kerrota yksityiskohtia, mutta Swiss Army Manin perusteella "kaikki kaikkialla yhtäaikaa" on reilu lupaus siitä, että mitä tahansa saattaa tapahtua.

Päärooleista neuvottelevat Michelle Yeoh ja Awkwafina, jotka esiintyvät yhdessä komediassa Crazy Rich Asians. Crazy Rich on noussut Yhdysvalloissa ilmiöksi ja sen tavoite on lisätä aasianamerikkalaisten näkyvyyttä, joten hyvässä lykyssä Everything Everywhere onnistuu ratsastamaan aallolla. Awkwafina ja ohjaaja Kwan ovat aasianamerikkalaisia ja Yeoh on malesiankiinalainen toimintalegenda.

Kuvausten on määrä alkaa keväällä. Tukijoukkoihin kuuluvat Avengers-pojat eli Russon veljekset, joiden uusi tuotantotalo AGBO julkisti juuri myös Dhaka-nimisen toimintajännärin, jota tähdittää Chris Hemsworth.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix tilasi toimi... DC:n pimeimmät sanka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova