Tuorein sisältö

Perverssit nuket floppasivat, mutta miten olisi keskiaikaisia sotanoitia?

03.09.2018 klo 19.01 | Luettu: 2291 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Jim Henson Company on hankkinut oikeudet Susan Dennardin romaanisarjaan The Witchlands. Aiheesta kehitellään tv-sarjaa, jonka esikuvia ovat Taru sormusten herrasta ja Game of Thrones. Sarjassa ei nähdä Hensonin käsinukkeja (joiden tähdittämä härski komedia The Happytime Murders floppasi juuri), mutta Hensonin monesti palkittu tehostepaja pääsee suunnittelemaan lukuisia muita ihmeitä. Firman töitä ovat mm. Farscape, Tumma kristalli ja Labyrintti (1986).

Witchlands sijoittuu mantereelle, jota hallitsee kolme kuningaskuntaa. Taikavoimat ovat yleisiä ja kukin taikuuden käyttäjä on (supersankarimaisesti) erikoistunut johonkin. Safiya ja Iseult ovat nuoria naisia ja ystävyksiä, joista toinen erottaa tarkasti totuudet valheista ja toinen näkee siteet ihmisten ja asioiden välillä. Kun satoja vuosia kestänyt sota on vaarassa jatkua parinkymmenen vuoden välirauhan jälkeen, ystävysten on hyväksyttävä kohtalonsa ja työskenneltävä tasapainon eteen.

Jim Henson Company työstää myös Netflix-sarjaa The Dark Crystal: Age of Resistance, joka on jatkoa Tumma kristalli -elokuvalle. Witchlandsissa nähdään näyttelijöitä ja Dark Crystalissa pelkkiä nukkeja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ozzy Osbournen 'No M... Netflixin Eliittikou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova