Tuorein sisältö

Antti ja Janne ovat varakkaimmat Maajussi-poikamiehet - ökyjussit!

27.05.2008 klo 10.30 | Luettu: 10774 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ilta-Sanomat uutisoi viime perjantaina alkaneen Maajussille Morsian-ohjelman rahakkaimmista poikamiesehdokaista. Kuka on paras saalis! Viitasaarelainen 28-vuotias Antti Kemppainen ja Pöytyäläinen 37-vuotias Janne Rauhansuu ovat taloutensa puolesta uuden Maajussille morsian -ohjelman houkuttelevimmat poikamiehet. Molempien miesten yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot ovat sadan tuhannen euron tuntumassa.

Maajussiehdokkaiden tulokuningas on Kemppainen - mies ansaitsi tuoreimpien eli vuoden 2006 verotietojen mukaan 111800 euroa. Summasta ansiotuloja oli 79400 euroa ja pääomatuloja 32400 euroa.

Pöytyäläinen Janne Rauhansuu tienasi 92600 euroa vuonna 2006. Siitä ansiotuloa oli 61500 euroa ja pääomatuloa 31100 euroa. Jannella on viljelysmaata komeat 160 hehtaaria.

Kumpikin edellämainittu herra pärjäsi hyvin myös IS:n Maajussi-äänestyksessä. Rauhansuu oli kolmanneksi suosituin maajussi ja Kemppainen viidenneksi halutuin poikamies.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ohjaajaveteraani Sid... My Chemical Romance ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Konttorirotta

27.05.2008 klo 12.07

Niin tulot, mutta entä menot? Ei noille maajusseille sentään sataa tuhatta euroa vuodesta taskuun jää. Kiinnostaisi enemmän mikä on tilanne menojen jälkeen, jos nyt maajussien tulot sinänsä täällä toimistossa kauluspaita päällä istuessa kiinnostaisi.
lainaa
Justiina

01.06.2008 klo 12.42

Ei maajussien elämä mitään rahassa kylpemistä ole. Työtä seitsemän päivää viikossa aamuvarhaisesta yömyöhään etenkin keväästä syksyyn, hieman tilan tuotantosuunnasta riippuen. Vaatii jatkuvia investointeja ja tilan toiminnan kehittämistä, että työnteko olisi kannattavaa. Tämän lisäksi vielä paperityötä on mielettömät määrät eikä EU sitä ainakaan vähentänyt, päinvastoin. Eli todellisia monialaosaajia ovat maajussit. Tuottajahinnat ovat alhaiset verrattuna kuluttajahintoihin ja niinpä suosittelisin muistamaan, että EU-tuet eivät ole ilmaista rahaa. Ne vain takaavat kohtuullisen elintason ja palkan tehdystä työstä. Olisihan tietysti vaihtoehto sisällyttää tämä raha erillisenä verona vaikkapa ei-tuottajan ostamiin elintarvikkeisiin verona niin ei siitäkään tarvitsisi kenenkään valittaa, että maajussit saavat tukia. Mutta ruoka olisi toki kalliimpaa. Ja siitähän ei tulisi mitään jos Suomessa ei olisi omaa tuotantoa. Maaseutu ja maanviljeliät töineen kunniaan!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova