Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon Star Trek on kajahtanut, sanoo Karl Urban

05.09.2018 klo 18.45 | Luettu: 2850 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tohtori Leonard "Bones" McCoyn nykyinen näyttelijä Karl Urban tietää jotakin Quentin Tarantinon Star Trek -elokuvasta. Hän ei tietenkään paljasta tarinaa, joka on hänen mukaansa kajahtanut ("it's bananas"), mutta hän on jakanut pari sanaa tyylistä.

Tarantino haluaa korkean ikärajan, mutta Urbanin mukaan jatkuvaa kiroilua ja muita asiattomuuksia ei tarvitse pelätä, vaan Tarantino haluaa näyttää asioiden seuraamukset ja tehdä niillä vaikutuksen. Jos joku esimerkiksi sinkoutuu avaruuteen, kuten on usein käynyt, Tarantinon versiossa suolet saattavat pullahtaa pihalle ensin. Urban pitää avaruuden vaarallisuuden korostamisesta ja kehaisee edesmenneen edeltäjänsä DeForest Kelleyn tehneen niin suorituksellaan.

Urban uskoo täysin Tarantinoon ja on mielissään, että Tarantino haluaa käyttää nykyisen leffasarjan näyttelijöitä. Hän uskoo, että Tarantinon elokuvasta tulee ainutlaatuinen. Yhden elokuvan on määrä valmistua ennen Tarantinon versiota ja sen kohtalo on epäselvä, koska Chris Pinen ja Chris Hemsworthin neuvottelut kariutuivat. Urban toteaa rennosti, että jos se leffa jää tekemättä, asiat ovat yhä hyvin: Tarantinon versio voi olla seuraava osa ja hyvää kannattaa odottaa vähän pidempään.

Lähde: Trekmovie

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daniel Craig liittyi... BoJack Horsemanin da... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova