Tuorein sisältö

Watchmen-leffa ja sisarteos yhdistyvät megaleffaksi

27.05.2008 klo 13.07 | Luettu: 2858 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Maaliskuun 2009 elokuvatapaus Watchmen eli filmatisointi Alan Mooren Vartijoista jakaantuu kahteen teokseen. Ohjaaja Zack Snyder (300, Kuolleiden Aamunkoitto) on kertonut, että tähän tietoon jo itse pääteos kestää kolme tuntia. Snyderin arvostama sivujuoni ei silti mahtunut mukaan. Tämän tarinan kertoo pian ensi-illan jälkeen DVD:lle julkaistava Tales of the Black Freighter, jonka Snyder niinikään ohjaa.

Tales of the Black Freighter on harvinaisen tyyris animaatioelokuva DVD-tuotannoksi. Samalla kyseessä on eräänlainen testi, jolla Warner Bros. pyrkii selvittämään, onko rinnakkaisteos se juttu, jolla DVD-levyjen myynnit saataisiin nousuun, ja onko tästä hyötyä pääteoksen markkinoinnissa.

Watchmenin teatteriversio päätyy DVD:lle seuraavaksi, mutta myöhemmin luvassa on myös "megaelokuva", jossa animaatioelokuva on leikattu osaksi pääteosta.

Lähde: New York Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Perinteiset juhannus... Lost tauolle tuplaja... >

Keskustelut (2 viestiä)

Xerxes

27.05.2008 klo 15.51

300-leffan ohjaajalta on kyllä lupa odottaa paljon...
Oli se meinaan sen verran kova tapaus, yks vuoden 2007 parhaimmista elokuvista.
lainaa
JohnJameson

27.05.2008 klo 18.01

Xerxes kirjoitti:
300-leffan ohjaajalta on kyllä lupa odottaa paljon...
Oli se meinaan sen verran kova tapaus, yks vuoden 2007 parhaimmista elokuvista.


Harmi vain, että 300 ja Vartijat ovat lähtökohtaisesti aivan eri tyylisiä teoksia. Saa nähdä, kuinka monta uutta toimintakohtausta leffaan on lisätty.

Ja kyllähän Dawn of the Deadin remake on se Snyderin mainitsemisen arvoinen elokuva. Vaikka olihan 300 ensimmäisellä kerralla ihan viihdyttävä, eikä sitten mitään muuta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova