Tuorein sisältö

Teräsbetonin viisutilinpäätös - hauskaa oli mutta nyt saa riittää!

28.05.2008 klo 09.15 | Luettu: 1825 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teräsbetonin paluu arkeen on alkanut. Parin viikon viisuhulina on takana ja on aika laittaa tunnelmia pakettiin. Bändin kotisivut summaavat Euroviisut lyhyesti: "Kaikenkaikkiaan rykäisy oli siis onnistunut ja bändin omat tavoitteet saavutettiin. Yhtyeemme jatkaa omaa rataansa jälleen kahden viikon kuluttua Lahdesta aina kesän päätölseen asti. Kiitos, että lähetitte meidät ja kiitos että otitte myös vastaan".

TeräsB:n kitaristi V.Rantanen kertoo Teräsbetonin verkkopäiväkirjassa tunnelmien olleen kaksijakoiset.

- Reissu ja koko tapahtuma olivat aivan hemmetin hieno kokemus, enkä kadu pätkääkään mukaan lähtemistä. Kaikki retkueestamme pitivät reissua hauskana, mutta fiilikset Suomen kamaralla vaihtelivat silti vähän. Muut jätkät perheellisen Järvisen johdolla olivat innoissaan kotiinpääsystä, Suomen raikkaasta viileästä kesäyöstä ja ABC:n tarjoamasta "Suomi-ruuasta". Minä ja Tuomainen oltaisiin voitu jatkaa vielä retkeä hyvä tovi. Serbiassa oli sentään mukavia ihmisiä, lämmintä ja kaljat tuotiin pöytiin.

Soturi-Rantasen ensimmäiset toimet kotoisessa tukikohdassa olivat "Squash, sauna ja Veikkausliiga telkkarista ".

- Seuraava viikonloppu huilataan. Sitten alkaa Suomen keikkakesä, mikä on mahtavimpia asioita ikinä! Euroviisut olivat unohtumaton kokemus, mutta niiden suhteen kiintiö on täynnä.

www.terasbetoni.com



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vielä ehtii Kissin t... Raptähden poika kuol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova