Tuorein sisältö

Amy Winehousesta tehdään näyteltykin elokuva

16.10.2018 klo 22.35 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Amy Winehousen liekki paloi kirkkaasti mutta nopeasti. Laulajaa käsittelevä dokumentti Amy sai lähes yksimielistä kiitosta kriitikoilta ja voitti Oscarin, mutta laulajan isä Mitch Winehouse kritisoi dokumenttia äänekkäästi muun muassa siksi, että hän koki sen hyökkäävän itseään vastaan.

Dokumentilla oli Winehousen perheen tuki. Tästä "virheestä" on nyt toivuttu, sillä perhe on lähtenyt tukemaan näyteltyä elokuvaa, joka kertoo Winehousen elämäntarinan. Mitch kertoo, että oikeuksia on kyselty, mutta vasta nyt tuntuu olevan oikea aika.

Amy kuoli alkoholimyrkytykseen 27-vuotiaana. Amy Winehouse Foundation pyrkii levittämään nuorille tietoa päihteiden vaaroista. Mitch kertoo tietävänsä tältä pohjalta, että totuus Amyn elämästä auttaa monia samankaltaisessa tilanteessa olevia ja hän uskoo elokuvan tukevan sanomaa. Elokuvan tuottoja ohjataan järjestön toimintaan.

Tuotanto alkaa ensi vuonna. Monumental Pictures on palkannut käsikirjoittajaksi Geoff Deanen, joka on kirjoittanut mm. elokuvan Kinky Boots ja sarjoja Huonosti käyttäytyvät naiset ja Koukussa kahteen.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 85-vuotias veteraani... Kitaristin poika kuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova