Tuorein sisältö

Stratovarius suunnitteli vakavissaan jatkoa ilman Tolkkia, vahvistaa rumpali Jörg Michael

31.05.2008 klo 18.19 | Luettu: 3826 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huhut Stratovariuksen ympärillä ovat pyörineet villeinä. Bändin ex-jäsenten on väitetty aikoneen ja aikovan jatkaa ilman Timo Tolkkia. Tolkki on taas moneen otteeseen kuuluttanut Stratovariuksen olevan hänen bändinsä - Tolkki omistaa oikeudet kaikkeen Stratoon liittyvään.

MySpace-blogissaan Tolkki kertoo uusinta uutta liittyen Stratovariuksen jatkoon. Saksalainen Rock Hard-metallilehti on nimittäin paljastanut asian ympäriltä varmaa tietoa.

Lehden tietojen mukaan seuraavassa Rock Hardin numerossa julkaistaan entisen Stratovarius-rumpali Jörg Michaelin tiedonanto, jossa mies myöntää jannujen aikoneen jatkaa Stratovarius-nimellä ilman Tolkkia. Kuitenkin heille on käynyt selväksi, että Strato on Tolkin bändi - hankkeesta on luovuttu. Stratovarius ei esiinny ilman Tolkkia.

Tämä siis seuraavassa Rock Hard-lehdessä...varmistuksen varmistus?


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki jälleen ... Sinkkuelämää-nymfoma... >

Keskustelut (2 viestiä)

Duuneli

31.05.2008 klo 19.30

Jaa Tolkki sanoo blogissaan... Uskoo ken tahtoo. Mieluummin kuulisin mitä jätkillä itsellään on sanottavaa. Mister Tolkki on aivan liian sekaisin saadakseen aikaan mitään luotettavaa lausuntoa.
lainaa
Latuman

01.06.2008 klo 20.35

Hmm, tolkki kyllä äskettäin antoi Stratovarius -nimen täysin kolmen nykyisen jäsenen haltuun. Joten Strato voi jatkaa kolmellakin äijällä, kunhan etsivät vaan jostain kitaristin. Ja niitähän löytyy
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova