Tuorein sisältö

Keittiöt muuttuvat jälleen taistelutantereiksi - kauden avauksessa mukana Putous-tähtiä

01.11.2018 klo 12.44 | Luettu: 1916 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kokkisota palaa ruutuun MTV3-kanavalla torstaina 22. marraskuuta. Sikke Sumarin juontamalla uudella Kokkisota-kaudella keittiöitä luotsaavat tutut suosikkikokit Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Teemu Laurell, Serko Rantanen ja Kape Aihinen sekä uutena kasvona Helsingin ravintolamaailman uusi kuningatar Linnea Vihonen.

Kauden ensimmäisessä jaksossa sotajalalle lähtevät Putous-tähdet Pilvi Hämäläinen ja Ernest Lawson.

Vieraina nähdään mielenkiintoinen joukko politiikan, urheilun ja viihdemaailman tähtiä. Vieraat saapuvat studioon 20 euron arvoisen ruokakassin kanssa, joista Kokkisodan huippukokkien on tarkoitus loihtia upeita aterioita. Kokeista ja vieraista muodostetaan kaksi joukkuetta, jotka kilpailevat annoksillaan yleisön suosiosta. Kokeilla on tasan 20 minuuttia aikaa luoda tuoduista aineksista maistuvia annoksia. Lopuksi studioyleisö päättää kumman joukkueen ateria on houkuttelevin.

Kauden aikana ruudussa nähdään Waltteri Torikka ja Jarkko Ahola, Heidi Sohlberg ja Shirly Karvinen, Jussi Heikelä ja Harri Moisio, Mikko Nousiainen ja Eero Ritala, Jorma Uotinen ja Sami Sykkö, Tuukka Kotti ja Elina Gustafsson, Hans Välimäki ja Aki Wahlman, Sami Uotila ja Johanna Puhakka, Ville Niinistö ja Maria Guzenina, Ronja Salmi ja Ina Mikkola sekä Kirsi Alm-Siira ja Aino Huilaja.

Kokkisota MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin 22.11. klo 20 alkaen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Discoveryn kanavien ... KISS julkisti lisää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova