Tuorein sisältö

Kingsman 3 on jotakin uutta: pääosamies ei jatka

08.11.2018 klo 20.45 | Luettu: 1061 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Taron Egerton kertoo, ettei hän esiinny kolmannessa Kingsman-elokuvassa, joka ajoitettiin äskettäin ensi vuoden marraskuulle. Hän uskoo palaavansa sarjaan myöhemmin, mutta hänen hahmonsa Eggsy ei ole osa ohjaaja Matthew Vaughnin uutta "uskomattoman jännittävää" ideaa. Egerton tapasi Vaughnin viimeksi pari päivää sitten.

Vaughn on kertonut, että hän tahtoo viedä Eggsyn ja hänen oppi-isänsä Harry Hartin suhteen päätökseen kolmannessa elokuvassa, mutta se ei ole ainoa mainittu projekti. Tänä kesänä julkistettiin esiosa Kingsman: The Great Game, joka kertoo, kuinka agenttijärjestö Kingsman perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun perillisensä menettäneet pohatat tahtoivat muuttaa pelin.

Sittemmin on juoruttu, että Kingsman 3 aikoo alustaa tuota esiosaa esittelemällä (takaumassa) nuoren ja kukkomaisen Conradin, joka tahtoo osallistua ensimmäiseen maailmansotaan. Väitetysti Conradia näyttelee Harris Dickinson ja vanhempaa miespäähenkilöä Ralph Fiennes. Alkaa vaikuttaa siltä, että esiosa on kolmas elokuva.

Puhetta on ollut myös tv-sarjasta ja amerikkalaisten kingsmanien eli statesmanien omasta elokuvasta.

Lähde: Yahoo

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin adoptoima ... Zombiet iskevät muin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova