Tuorein sisältö

Toy Story 4 esittelee translelun: ensimmäinen traileri

13.11.2018 klo 21.00 | Luettu: 1053 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toy Story 4 valmistuu ensi kesänä. Woody ja kumppanit ajautuvat seikkailuun, kun uusi omistaja Bonnie tuo kotiin vastentahtoisen lelun Forkyn. Piinattu Forky on selkeästi itse tehty lelu, mikä herättää tuhat kysymystä. Saiko kertakäyttökahveli sielun vasta leluksi muuttuessaan? Onko hänet pakotettu luonnonvastaiseen rooliin? Leffan oli tarkoitus kertoa Bo Peep -lelun etsimisestä. Näkikö tiimi Mr. Meeseeksin Rick and Mortyssa ja muutti mielensä? (Mr. Meeseeks on olento, joka tahtoo kuolla yhden tehtävän jälkeen.)

Miten ihmeessä leffa ajatteli selvitä idean lukuisista vertauskuvallisista puolista? Joidenkin pitää antaa kuolla? Eheytyshoito ja Jeesus auttavat Forkya jatkamaan leluna? Ehkä se olisi hyvä opetus, että kertakäyttöastioita voi käyttää syömiseen useamman kerran - mutta askartelu on jo vähemmistöjen sortamista ja homoterapiaa, joten muista ostaa virallisia oheistuotteita ja hukuttaa planeetta muoviin? Tämä on nähtävä.


Samaan syssyyn on julkaistu itsenäinen sketsi, joka esittelee kaksi muuta hahmoa: Ducky & Bunny ovat kotia kovasti kaipaavia huvipuistopalkintoja. Yhdessä usein työskentelevät koomikot Keegan-Michael Key ja Jordan Peele toimivat heidän ääninään.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Martina Aitolehden p... Game of Thrones -näy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova