Tuorein sisältö

Anthraxin Scott Ian kertoo - röökinpoltto pelasti Lemmy Kilmisterin varpaat amputoinnilta!

13.11.2018 klo 22.18 | Luettu: 1048 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metalliveteraani Anthraxin kitaristi Scott Ian puhuu Landry.Audion haastattelussa Lemmy Kilmisterista.

Lemmy kuoli syöpään joulukuussa 2015. Ennen sitä, rokkarilla oli todetty diabetes. Diabeteksen takia Lemmy joutui vaihtamaan viskicokiksen vodkaan. Mies ei kuitenkaan lopettanut juomista. Myös tupakanpoltto oli "pyhä" asia. "Kun elää rankaa elämää kuten Lemmy, seinän tullessa vastaan jälki on rumempaa kuin tavallisella virtasella".

Kitaristi kertoo röökinpolton pelastaneen Lemmyn parin varpaan amputoinnilta!

Diabetes-diagnoosin jälkeen, ennen kuin rokkari pääsi sinuiksi sairautena kanssa, pari Lemmyn varvasta mustui huonon verenkierron johdosta. Los Angelesissa lääkäri vaati rokkaria välittömästi leikkaukseen - muuten oli vaarassa varpaiden lisäksi koko mies.

Lemmy halusi toisen mielipiteen. Hän lensi Lontooseen mutta tulos oli sama - leikkaukseen ja kiireellä. Lemmy hyväksyi hammasta purren leikkausajatuksen ja veti sauhuja lääkäriasemalla. "Täällä ei saa polttaa, oletko aivan pimeä", johon Lemmy totesi varpaansa olevan kohta puukon alla, joten tässä on hyvä syy vetää sauhut. Lopulta Lemmy lähti kiukkuissaan lääkärin vastaanotolta ja leikkaus jäi tekemättä. Hyvä niin, sillä rokkari tapasi myöhemmin lääkärin, joka vakuutti ruokavalion ja elämäntapamuutosten auttavat asiaan. Ja niin tapahtui. "Joten tupakka kirjaimellisesti säästi Lemmyn varpaat puukolta".

(Blabbermouth.net)V2.fi | J.A. Kaunisto
< Game of Thrones -näy... Janni Hussi ja Biiso... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

81026

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova