Tuorein sisältö

Kotimainen suosikkiräppäri pidemmälle tauolle

16.11.2018 klo 23.29 | Luettu: 628 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Räppäri Mikael Gabriel on ilmoittanut jäävänsä pidemmälle tauolle.

"Mä oon nyt yli 10 vuotta tehny musiikkia ja ollu rundilla, oikeestaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullu tehtyy ja mitä varten oon tehny niin monta vuotta töitä. Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä", kirjoittaa räppäri somessa.

Gabriel aikoo matkustella ja etsiä inspiraatiota niin elämään kuin musiikkiin. "Haluan keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita".

Tauko kestää ainakin koko ensi vuoden.

Keikat loppuvat 15.12 Helsingin Nosturiin. Tosin helmikuussa on vielä kuusi laivakeikkaa.

Räppärin elämänkerta julkaistaan maaliskuussa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mä oon nyt yli 10 vuotta tehny musiikkia ja ollu rundilla, oikeestaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullu tehtyy ja mitä varten oon tehny niin monta vuotta töitä. Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa.. Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa. Viimeset keikat Suomessa on mitä on ilmoitettu ja 15.12 ne loppuu Nosturiin. Sit tehdään vielä 6 laivakeikkaa helmikuussa ja se on siinä. Mun elämänkerta julkaistaan maaliskuussa. Mun faneille: mulla tulee teitä ja teijän juttuja niin ikävä. Mä rakastan jokaista teistä täydellä sydämelläni ja olen ikuisesti kiitollinen et oon saanu ja saan tätä teille tehdä. Jokainen teistä on mulle perhettä. Kiitos kaikesta 2006-2018 tää on ollu uskomaton matka. I WILL BE BACK *Arnold voice* M. #oldmustdieforthenewtothrive

Henkilön Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallicalta jälleen... Chris Pratt neuvotte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

87140

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova