Tuorein sisältö

Suomella ei ole enää varaa Euroviisuihin - vai mitä voi sanoa näistä rahasummista!

21.11.2018 klo 23.00 | Luettu: 3591 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Euroviisujen järjestäminen on kallista puuhaa.

Israelin julkisen yleisradioyhtiön IPBC:n vaikeudet rahoituksen kanssa ovat jopa pelottava esimerkki Eurovisionin laulukilpailun järjestämisen lunnaista - kenellä on enää varaa näitä järjestää? Ei ainakaan Suomella.

IPBC sai ajoissa maksettua 12 miljoonan takuusumman Euroopan yleisradiounioni EBU:lle - Israelin "YLE" otti lainaa kyseisen summan varmistamiseksi. Israelin valtio takaa lainan.

Mutta vielä puuttuu reilusti miljoonia. Uuden tiedon mukaan IPBC saa Israelin valtiolta lisälainaa - peräti 18 miljoonaa euroa.

Yleisradioyhtiöltä puuttuu vielä viisubudjetista useampi miljoona mutta ilmeisesti summa otetaan yhtiön yleisestä budjetista.

Suurempi kysymys lienee, kestääkö Israelin yleisradioyhtiö pystyssä viisujen jälkeenkin. Tuplavoittoa ei kukaan varmasti toivo.

Israel voitti keväällä viisut Netta Barzilain kappaleella Toy.

(eurovoix.com)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Liv Tyler lehden arv... Uutta Putroa tarjoll... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kimmo

22.11.2018 klo 10.08 4 tykkää tästä

Eipä euroviisuilla ole enää mitään tekemistä musiikin kanssa.Sävellykset usein pöyristyttäviä.Show meininkiä mikä maksaa eikä kukaan muista enää seuraavana vuonna viisukappaletta.Rahat voi laittaa tärkeämpiin asioihin ja kaikki tietää mitä ne voisivat olla.????
lainaa
ruuspanen666

22.11.2018 klo 10.28 13 tykkää tästä

Kyseessä ei ole enää musiikkitapahtuma vaan homofetissiparaati. Kuka ottaa riikinkukkoasussa eniten kyrpää perseeseen samalla rääkyen strobovalojen loisteessa voittaa kisan. Paskan ja sperman pitää roiskua samalla kun partanainen dildottaa itseään tai muuten ei tule "tvelv phöints fröm sviiden".
lainaa
Jussishhsh

22.11.2018 klo 13.25 2 tykkää tästä

Eipä se nyt mikään yllätys ole kenellekään, että isojen tapahtumien järjestäminen maksaa. Lahden mm-kisat maksoivat myös sen 20 miljoonaa euroa, joten siihenkin meni paljon rahaa. Ehkä kaikkien isojen tapahtumien järjestäminen pitäisi lopettaa, joten rahaa säästyisi vanhusten ja sotaveteraanien käyttöön.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova