Tuorein sisältö

Nykyisten ukko- ja poikamiesten unelmien He-Man työn alla

03.06.2008 klo 23.59 | Luettu: 3108 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Käsikirjoituksia usein arvosteleva Latino Review on antanut parhaan mahdollisen arvosanan Justin Marksin hengentuotteelle Grayskull: The Masters of the Universe. Arvostelija kutsuu huumorista ja hölmöilystä vapaata tekstiä "fanipojan mestariteokseksi" ja vertaa sitä Taru Sormusten Herrasta -trilogiaan, The Matrixiin ja Batman Beginsiin.

Elokuva kertoo niin He-Manin ja Skeletorin kuin myös voimamiekkojen syntytarinat. Perinteisen miekka ja magia -fantasian rinnalla nähdään muun muassa nanoteknologiaa hyväksi käyttäviä kyborgiörkkejä. Kaikilla oleellisimmilla hahmoilla on roolinsa, mukaan laskien Taistelutiikerillä, joka on käsikirjoituksessa "ihan totaalinen kovanaama".

Elokuvaa suunnitteleva studio on sama, joka kärsii parhaillaan Speed Racerin taloudellisesta tragediasta, joten käsikirjoitus saa melko hyvä ollakin, ennen kuin varsinaista leffaa lähdetään kuvaamaan.

Toinen Justin Marksin filmaamista odottava käsikirjoitus, josta liikkuva palaute on pelkästään positiivista, kantaa nimeä Supermax. Itse elokuva on juuri nimetty Green Arrowiksi päähenkilön mukaan. Kyseinen tarina kertoo vankilaan joutuvasta supersankarista, joka kohtaa läjäpäin sarjakuvatalo DC:n vakiokonnia.

Lähde: Latino Review

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kimin palkkapussi ur... Ilovaarirockissa kai... >

Keskustelut (2 viestiä)

Miizou

Rekisteröitynyt 30.07.2007

04.06.2008 klo 00.44

"Nanoteknologiaa"? "Kyborgiörkkejä"?

Selevä... =D
lainaa
Mark-z

Rekisteröitynyt 21.01.2008

04.06.2008 klo 07.34

Dolph Lundgren kun vielä saataisiin uudestaan esittämään He-Mania. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova