Tuorein sisältö

Skid Row-tähti tyrmää huhut Velvet Revolver-pestistä

04.06.2008 klo 11.16 | Luettu: 2672 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Skid Row Sebastian Bach tyrmää huhut, joiden mukaan mies olisi ehdolla Velvet Revolverin laulajaksi. Velvet Revolver on ilman laulajaa bändin annettua keväällä kenkää Stone Temple Pilotsiin siirtyneelle Scott Weilandille.

Sebastian Bach on hyvä ystävä Gunnareiden Axl Rosen kanssa, joten siirtyminen ex-Gunnarikitaristi Slashin leiriin Velvet Revolveriin ei tunnu oikealta ratkaisulta.

- Olen jutellut Slashin kanssa yhteistyökuvioista mutta en liittyen Velvet Revolveriin. Axl Rose on auttanut minua todella paljon, joten liittyminen Velvet Revolveriin ei olisi soveliasta. Lisäksi pidän omasta soolokiekostani enemmän kuin Velvet Revolverin musasta, toteaa Bach.

Mies kommentoi norjalaisen Kendis.no:n haastattelussa myös tulevaa Guns N' Roses-kiekkoa. Sebastian Bachin mielestä Gunnari-levyn viivästyminen ei ole enää Axl Rosesta kiinni.

- En usko Axlin pidättelevän uuden levyn julkaisua. Musiikki on ollut valmiina jo pitkään. Miehellä on materiaalia paketissa varmaan neljän albumin verran. Kaikki on tällä hetkellä bisnesmiesten käsissä.

Sebastian Bach esiintyy tulevana viikonloppuna Tampereen Sauna Open-metallitapahtumassa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss jakaa levyjä il... Popeda juhlakeikalle... >

Keskustelut (1 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.06.2008 klo 11.37

Ei kyllä tuliskaan toimimaan jos Bach pestattas Velvettiin. Oon saanu semmosen käsityksen että tyyppi on aikamoinen diiva ja kusipää ja Skid Rowstakin sai potkut juuri tuon takia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova