Tuorein sisältö

Suomalainen urheilutähti laittaa kroppaa likoon ilmastonmuutoksen vastaisessa kamppailussa

28.11.2018 klo 22.26 | Luettu: 2589 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

NBA-joukkue Chicago Bullsin riveissä pelaava Lauri Markkanen kannustaa ihmisiä ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön yhdessä Nesteen kanssa.

"Olen saanut kasvaa oman lapsuuteni Suomessa neljästä vuodenajasta nauttien. Nyt kun olen itse isä, haluan tehdä kaikkeni, jotta myös lapseni voisi nauttia puhtaasta, elinvoimaisesta maapallosta".

Kampanja sai inspiraationsa IPCC:n raportista, jossa painotettiin erityisesti yksilöiden roolia ilmastonmuutoksen torjumisessa.

NBA-tähden kustomoitua koripalloa koristaa lämpökartta, joka havainnollistaa ennätyskorkeita lämpötiloja viime kesältä.

Sosiaalisessa mediassa näkyvässä kampanjassa Lauri haastaa seuraajansa toimimaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

"NBA-pelaajana ja nuorten urheilijoiden esikuvana minulla on velvollisuus toimia ilmastonmuutosta vastaan. Samalla haluan kannustaa myös muita ihmisiä ympärilläni pienentämään omaa hiilijalanjälkeään konkreettisilla teoilla. Meillä on Nesteen kanssa samat arvot, ja yhteinen tavoitteemme on luoda puhtaampi tulevaisuus tuleville sukupolville. Siksi Neste on luonnollinen kumppani minulle. Itse olen ensimmäisenä askeleena luopunut punaisen lihan syömisestä kokonaan, sillä ruokavaliolla voidaan vaikuttaa suuresti yksittäisen ihmisen hiilijalanjälkeen. Heitän pallon seuraavaksi kaikille koripallon ystäville: haastan teidät miettimään, millaisia vastuullisempia valintoja te voitte tehdä omassa arjessanne".



(Lähde Neste)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkibändi Hatebree... Vesalaa triplasti Ta... >

Keskustelut (3 viestiä)

XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

29.11.2018 klo 07.36 3 tykkää tästä

Odotin otsikon perusteella munakuvia. Petyin.
lainaa
fbaidifhsickj

29.11.2018 klo 13.05

ja nbassa lennellaan paivittain kymmeniatuhansia kilometreja etta paastaan heitteleen palloo yms

edelleen vaan epamaaraista molinaa etta te voitte vaikuttaa. temppu olis ollut se etta ilmottaisi lopettavansa ja pelaavansa vain paikallisella kentalla.
lainaa
fhaifjndfja

29.11.2018 klo 13.09

kaikille meille on helppo luopua (tai jotain ei koskaan ollutkaan kun ei kiinnostanut tai ollut rahaa tms) jostakin on se liha tai lento tai auto tai joku muu mut aina jaa ne asiat joita tehdaan. ja niita tehdaan sit paljon

vahan kuin sanoisi etta lopetan viinan juonnin. mut kaljaa kittaan kyl 20 pulloo paivas
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova