Tuorein sisältö

Avril Lavigne kommentoi rohkeaa kansikuvaa

18.05.2007 klo 13.00 | Luettu: 1628 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Poppipunkkari Avril Lavignen The Blender-lehdessä julkaistavat rohkeat kuvat ovat aiheuttaneet pientä säpinää. Lavigne poseeraa rinnat paljaina kesäkuun The Blender-lehden kansikuvatyttönä. Tosin Lavignen strategiset kohdat on peitetty otsikolla.

MTV.comin tietojen mukaan Avril ei todellisuudessa poseerannut kansikuvaa varten yläosattomissa. Hänellä oli päällään pieni toppi, jolla peitettiin rintavarustus. Valmiiseen kuvaan laitettiin oikeaan kohtaan otsikko antamaan kuvaa yläosattomasta Lavignesta.

Lavigne kehuu The Blender-lehden kuvausten olleet todellista rock'n'rollia. Mukana oli viskipullo ja porukka oli kuulemma coolia jengiä. Todellakin erilainen fotosessio.

Lavigne haluaisi myös tehdä lisää elokuvia. Hän on esiintynyt pienessä roolissa Richard Linklaterin elokuvassa Fast Food Nation ja ääniroolissa animaatioleffassa Yli Aidan (Over the Hedge). Lavigne hauaisi kokeilla eri tyylejä ja mielellään vakavaa draamaa, jotain synkempää. Lavignella on tiedossa elokuvaprojekti, jonka nimeä hän ei suostu paljastamaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Leppilampi ja Birn v... Stone Sour perui Rui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova